Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor camper

Geld lenen voor een camper of caravan

Droom je van roadtrips en wil je een camper of (sta)caravan aanschaffen? Of je nu kiest voor een gloednieuwe of tweedehands caravan of camper, de persoonlijke lening van Freo kan een uitkomst bieden om (een deel van) jouw voertuig te financieren.

Camper

Waarom geld lenen voor een camper of caravan?

Met een eigen camper of (sta)caravan creëer je een thuis weg van huis. Maar de aanschaf kan een grote investering zijn. Of je nu kiest voor de vrijheid van een camper of de gezelligheid van een caravan, de persoonlijke lening van Freo kan je hierbij helpen. Via Rabobank kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een persoonlijke lening van Freo. Over de looptijd en de rente maak je afspraken met Freo, zo weet je wat je elke maand betaalt en wanneer de lening is afgelost.

Meer over de persoonlijke lening van Freo

Daarom een persoonlijke lening bij Freo

Illustratie van een stapel muntjes

Kosteloos extra aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Rabobank

Vaste lage rente

De persoonlijke lening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

Lenen voor iets anders?

Als je voor een ander doel wil lenen dan kan een persoonlijke lening ook mogelijk de uitkomst bieden. Heb je al gedacht aan...

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een camper of caravan

Persoonlijke lening aanvragen om jouw camper of caravan te financieren

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?