Let op! Geld lenen kost geld
Boot lenen

Geld lenen voor een boot

Vaar je graag en wil geld lenen voor de aanschaf van een zeilboot, sloep of een andere boot? Dan kan de persoonlijke lening van Freo een uitkomst bieden om (een deel van) je boot te betalen.

geld lenen voor een boot

Waarom geld lenen voor een boot?

Met je eigen boot het water opgaan geeft een gevoel van grenzeloze vrijheid. De aanschaf van een boot, bijvoorbeeld een sloep, kost vaak veel geld. Met de persoonlijke bootlening van Freo leen je een bedrag dat je in één keer ontvangt zodat je meteen jouw boot kunt kopen. Via Rabobank kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een persoonlijke lening van Freo. Over de looptijd en de rente maak je afspraken met Freo, zo weet je wat je elke maand betaalt en wanneer de lening is afgelost.

Meer over de persoonlijke lening van Freo

Daarom een persoonlijke bootlening bij Freo

Illustratie van een stapel muntjes

Kosteloos extra aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Rabobank

Vaste lage rente

De persoonlijke bootlening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

Lenen voor iets anders?

Als je voor een ander doel wil lenen dan kan een persoonlijke lening ook mogelijk de uitkomst bieden. Heb je al gedacht aan...

Veelgestelde vragen over bootlening

Persoonlijke lening aanvragen om jouw boot te financieren

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?