Opa en oma videobellen met kleinkind

Toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat je je bankzaken regelt op een manier die bij je past. Daarom maken we onze producten en diensten zo toegankelijk mogelijk. We helpen je met informatie en hulpmiddelen om langer zelfstandig of samen je bankzaken te doen.

Hulp bij bankieren

Het is belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig kan bankieren. Soms lukt dit niet meer, dan is het fijn als iemand je daarbij helpt. En soms maken hulpmiddelen het verschil. We helpen je graag op weg.

Toegankelijkheid website en Rabo App

Rabobank.nl is voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Dit kun je zelf zonder problemen doen:

de website tot 300% vergrotendoor de website navigeren met (grotendeels) alleen een toetsenbordde meeste pagina's van de website bezoeken met een schermlezer of software voor spraakherkenning

iPhone of iPad

Met je iPhone of iPad kun je de ‘VoiceOver’ gebruiken: de voorleesfunctie. Je stelt de 'VoiceOver' in door op je toestel te kiezen voor 'Instellingen' - 'Algemeen' - 'Toegankelijkheid'.

We werken nog aan de combinatie van de Rabo App en de voorleesfunctie. De functie ‘Zoomen’ werkt al wel zoals het hoort. Hiermee vergroot je het hele scherm.

Android

TalkBack is de schermlezer van Google die je op Android-apparaten gebruikt. TalkBack geeft je gesproken feedback. Hiermee kun je zonder te kijken het apparaat gebruiken.

Ondersteunde browsers

Zorg altijd dat je de nieuwste versie van je browser installeert. De nieuwste versies van deze browsers ondersteunen we actief:

Google ChromeMozilla FirefoxMicrosoft EdgeApple Safari

Microsoft Internet Explorer 11 (E11) ondersteunen we niet meer. Deze browser is niet veilig genoeg.

Ondersteunde besturingssystemen

Deze besturingssystemen ondersteunen we voor desktop en laptop:

Microsoft Windows 10Apple macOS / El Capitan (10.11) of hogerLinux Ubuntu LTS versies

Deze besturingssytemen ondersteunen we voor de smartphone of tablet:

Apple iOS 14 en hoger - dit komt neer op de iPhone SE en nieuwere modellenAndroid - vanaf 8 en hoger

Regel je bankzaken met Rabofoon

Met de Rabofoon bankier je via de telefoon. Dit is handig als je geen internet hebt, of internetbankieren niet gebruikt. Je kunt met iedere (mobiele) telefoon en op ieder moment bellen.

Problemen met onze toegankelijkheid

Bankzaken horen toegankelijk te zijn voor iedereen. Ervaar je een probleem met de toegankelijkheid van onze website of de Rabo App? Laat het ons weten. Dan bespreken we samen een oplossing.

Veelgestelde vragen

Vrouw met man regelen samen de bankzaken met de Rabo App

Met de Rabo App houd je grip op je financiën

Je transacties bekijken? Of geld overmaken naar je spaarrekening? Met de Rabo App regel je jouw bankzaken veilig met je smartphone of tablet. De Rabo App blijft zich vernieuwen om bankieren toegankelijker te maken.

Apple App Store badge
Google Play Store badge