Gezin samen aan eettafel met administratie

Zelfstandig aan de slag

Hulp nodig met bankieren?

Toegankelijkheid en samen bankieren

Iedereen moet mee kunnen doen. Daar maken wij ons sterk voor. We helpen je graag op weg met informatie, advies en hulpmiddelen om zelfstandig of samen te bankieren.

Hulp bij lezen en zien
Hulp bij verminderde mobiliteit
Hulp bij horen en praten
Bankieren met hulp van een ander

Toegankelijkheid website

Rabobank.nl is voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Dit kun je zelf zonder problemen doen:

de website tot 300% vergroten door de website navigeren met (grotendeels) alleen een toetsenbord de meeste pagina's van de website bezoeken met een schermlezer of software voor spraakherkenning

Ondersteunde browsers en besturingssystemen

Zorg altijd dat je de nieuwste versie van je browser installeert. Dat geldt ook voor het besturingssysteem op je desktop, laptop, smartphone of tablet. Zo weet je zeker dat de website het beste werkt en dat je veilig online kunt bankieren.

Tips voor veilig en zelfstandig bankieren

In onze brochure zetten we nog een keer de verschillende hulpmiddelen op een rijtje. Ook lees je meer over bankieren met hulp van een ander en vind je tips over veilig bankieren.

Mobiele Bankservice

Mobiele Bankservice

Ben je niet in staat om zelf naar de bank te komen? Dan kom je misschien in aanmerking voor de Mobiele Bankservice. Een van onze collega's komt dan bij je thuis. Bekijk de video om te zien hoe de Mobiele Bankservice werkt.

Bel ons ons op 088 722 66 00 voor een afspraak met de Mobiele Bankservice. Je bereikt ons op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer