Twee mannen staan in een kas vol met planten

Onze resultaten

Bekijk al onze resultaten & verslagen

Resultaten & verslagen

Als coöperatieve bank willen we bijdragen aan positieve veranderingen en zetten we ons in voor een duurzamere, inclusieve samenleving. We geloven hierbij in de kracht van samenwerking. Samen met onze klanten, leden, medewerkers en partners, maar ook met onze producten, kennis en netwerken werken we zo aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Bekijk hier onze wereldwijde impact en al onze andere resultaten en verslagen.

Nieuws

Rabobank behaalt nettowinst van EUR 4.377 miljoen in 2023 en stelt EUR 400 miljoen beschikbaar via coöperatieve initiatieven

Tegen de achtergrond van toenemende geopolitieke spanningen, historische renteverhogingen en een afkoelende wereldeconomie, heeft Rabobank een sterk resultaat behaald. Goede financiële resultaten helpen de coöperatieve Rabobank om meer te doen voor de samenleving. In 2023 is er EUR 400 miljoen beschikbaar gesteld om klanten, leden en medewerkers te helpen bij de transitie naar een duurzamere toekomst.

Videos

Voorzitter Stefaan Decraene en CFO Bas Brouwers over de resultaten in 2023 en onze maatschappelijke impact video

2023
2022
2021

CFO Bas Brouwers geeft meer uitleg over de behaalde resultaten in de eerste helft van 2023

Stefaan Decraene reflecteert

Vader met kind op zijn schouders en het kind heeft een vlieger vast

Impact maken we samen

Onze missie “Growing a better world together” betekent dat duurzaamheid een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering is. Als coöperatieve bank geloven we in de kracht van samenwerking om gemeenschappen te helpen verbeteren. Wij zetten ons in om onze klanten te helpen op weg naar een duurzamere toekomst en om de benodigde verandering te versnellen. We zijn ervan overtuigd dat we samen de positieve impact van deze activiteiten kunnen vergroten. Met het Impact Rapport willen we een indruk geven van hoe we een positieve impact proberen te maken op de wereld om ons heen.

Downloads

Bekijk een korte samenvatting van onze jaarcijfers in de infographics hieronder. Bekijk alle documenten op de downloadspagina.

Rabobank in 2023 (NL)Rabobank in één oogopslag 2023Rabobank wereldwijd aanwezig 2023Coöperatieve initiatieven

AA (low)

DBRS

A+

S&P Global

Aa2

Moody’s

A+

Fitch