Nieuws

Rabobank boekt nettowinst van EUR 3.692 miljoen in 2021

Hoewel ook in 2021 de invloed van Covid-19 op de samenleving groot was, hebben de overheidssteunmaatregelen bijgedragen om de gevolgen voor de economie te beperken. Er was zelfs sprake van aanzienlijke economische groei.

Toelichting op de cijfers van 2021

CEO Wiebe Draijer over de Rabobank jaarcijfers 2021

Kort en krachtig onze jaarcijfers in beeld. Hoewel corona in 2021 de samenleving flink raakte, herstelden de economieën wereldwijd sneller en beter dan verwacht. Dit zien we terug in de prestaties van het merendeel van onze klanten en de bank. Onze medewerkers toonden toewijding en veerkracht en begeleidden onze klanten bij hun uitdagingen.

CFO Bas Brouwers geeft meer uitleg over de behaalde resultaten in 2021

Impact maken we samen

De coöperatieve Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus, maar we doen het niet alleen. Samen met onze klanten, leden en partners bundelen we de krachten om ideeën te lanceren die Nederland en de wereld sterker maken. Stap voor stap. Zo zorgen we voor échte verandering. Welke dat is? Dat zie en lees je hier

Downloads

Op de downloadpagina vind je ons meest up-to-date resultaten en verslagen, tot aan 2011.

Rabobank wereldwijd aanwezig 2021 (NL) (PDF)
Rabobank in 2021 (NL) (PDF)
Rabobank in één oogopslag 2021 (NL) (PDF)

Value Creation Model

Ons waardecreatiemodel toont de belangrijkste middelen die we hebben: medewerkers, kapitaal & fundingen, partnerships en netwerken, kennis, en (IT) infrastructuur. Deze middelen zijn, naast onze missie, visie, strategie, een onmisbare input voor ons bedrijfsmodel, producten en diensten. Tot slot worden de output en de impact gerelateerd aan de waarde creërende materiële thema’s zijn geordend op basis van onze strategische pijlers.

Rabobank Value Creation Model (EN) (PDF)
A+

S&P Global

Aa2

Moody’s

A+

Fitch

AA

DBRS

2 van 415

ESG Risk Rating