ouder echtpaar met Rabobank medewerker

Rabo Samen Bankieren

Heb je moeite met het zelf regelen van je bankzaken? En is het niet mogelijk voor je om naar een Rabobankvestiging te gaan? Onze collega's van Rabo Samen Bankieren helpen je graag persoonlijk verder. Ons doel is om jou te helpen en je zelfredzamer te maken. We leggen je uit hoe het werkt.

Zo werkt Rabo Samen Bankieren

Bel ons op 088 722 66 00 en vraag naar de service Rabo Samen Bankieren. Maak een afspraak met één van onze medewerkers. Dat kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Je spreekt af hoe en waar jullie de afspraak hebben: telefonisch, bij je thuis of op een andere locatie.

Voor wie is Rabo Samen Bankieren?

Wist je dat 1 op de 6 mensen moeite heeft om hun bankzaken zelfstandig te regelen? En ben jij één van deze mensen? Dan sta je er niet alleen voor. Of het nu gaat om uitleg over internetbankieren of het aanvragen van een betaalrekening: onze collega's van Rabo Samen Bankieren helpen je met jouw bankzaken. Het enige wat ze niet kunnen doen, is het helpen met contant geld opnemen of storten.

Workshops voor groepen

We organiseren ook workshops voor groepen mensen die moeite hebben met het regelen van hun bankzaken. Hier leren we je bijvoorbeeld over veilig bankieren en over de mogelijkheden van online bankieren. Wil je meedoen of een workshop organiseren? Bel ons op 088 722 66 00 en maak een afspraak. Of bezoek een van onze Rabobankvestigingen.