stelletje pakt dozen in

Hypotheek berekenen

Bereken binnen 2 minuten je maximale hypotheek of maak vrijblijvend een afspraak

Hypotheekvormen en voorwaarden

Ben je op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie? Bij de Rabobank hebben we verschillende hypotheekvormen en –voorwaarden. Deze zijn de basis voor onze hypotheekproducten. Vergelijk de vormen, voorwaarden en producten en bepaal welke het beste aansluit op jouw wensen.

Hypotheekvormen

Je hypotheekvorm bepaalt de manier waarop je de hypotheek aflost. Wil je gelijke maandlasten houden tijdens de looptijd of steeds lagere maandlasten? Of mogen de netto lasten stijgen, omdat je inkomen ook gaat stijgen? Lees meer over de vormen.

Grafiek Annuïteitenhypotheek met rente en aflossing

Annuïteitenhypotheek

Netto maandlasten worden steeds iets hoger.

    Gelijke bruto maandlasten tijdens de rentevaste periodeLagere netto maandlasten in het begin bij hypotheekrenteaftrekZekerheid dat de hypotheek op einddatum volledig is afgelost
Lineaire Hypotheek grafiek met rente en aflossing

Lineaire Hypotheek

Netto maandlasten worden steeds iets lager.

    Bruto maandlast bij aanvang het hoogst, maar daalt elke maandSnellere aflossing, totale lasten lager dan een AnnuïteitenhypotheekZekerheid dat de hypotheek op einddatum volledig is afgelost
Grafiek Aflossingsvrije hypotheek met rente en aflossing

Aflossingsvrije Hypotheek

Lagere maandlasten. Alleen rente, geen aflossing tijdens de looptijd.

    Aflossen hoeft niet tijdens de looptijd, maar het mag en kan welIn één keer aflossen bij verkoop van de woning of uiterlijk op einddatumVaak geen hypotheekrenteaftrek mogelijk

Wat is het verschil tussen een Annuïteiten of Lineaire Hypotheek?

Bij het kiezen van een hypotheek heb je keuze uit verschillende hypotheekvormen. Waaronder de Annuïteitenhypotheek of de Lineaire Hypotheek. Benieuwd naar de verschillen tussen deze twee hypotheekvormen? In deze video vertellen wij je alles wat je moet weten.

Voorwaarden hypotheek

Bij een passende hypotheekvorm horen ook passende voorwaarden. Rabobank biedt verschillende hypotheekvoorwaarden. Je kiest afhankelijk van jouw situatie voor of de Basis- of de Plusvoorwaarden. Een combinatie van deze voorwaarden is niet mogelijk.

Klantinformatie lenen en wonen

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing. In de volgende documenten lees je meer over wat je van Rabobank kunt verwachten.

Vergelijkingskaart Rabobank Hypotheek

In deze vergelijkingskaart staat wat Rabobank voor jou kan doen op het gebied van een hypotheek. Op deze manier kun je ons vergelijken met anderen financiële dienstverleners. Zo kun je makkelijk bepalen welke het beste bij je past.

Koppel kijkt door het raam van hun nieuwbouwhuis

Een hypotheekproduct passend bij jouw wensen

Onze hypotheekproducten bestaan uit een hypotheekvorm en de voorwaarden die je kiest. Sommige producten hebben verschillende aanvullende eigenschappen. Zo kies je een hypotheekproduct dat precies aansluit op het doel van je lening en jouw wensen.

Daarom een hypotheek bij Rabobank

Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabo? Dan kun je in aanmerking komen voor korting op je hypotheekrente.

Er is meer mogelijk dan je denkt

We laten je zien dat er meer mogelijk is

Onze adviseurs zetten alles op alles om een eerste woning mogelijk te maken voor jou.

We zorgen ervoor dat je hypotheek met jou meebeweegt

Onze adviseurs begrijpen dat je hypotheek met je mee moet bewegen, daarom checken we actief of je hypotheek nog bij jou past.

hypotheek berekenen

Ga in gesprek met een adviseur

In een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek krijg je een indicatie van wat je maximaal kan lenen. Onze adviseurs bekijken samen met jou de mogelijkheden die passend kunnen zijn voor jouw situatie. Een afspraak maken gaat snel en gemakkelijk.

phone

Hulp nodig?