Hypotheekproducten

Onze hypotheekproducten bestaan uit een hypotheekvorm en de voorwaarden die je kiest. Sommige producten hebben verschillende aanvullende eigenschappen. Zo kies je een hypotheekproduct dat precies aansluit op het doel van je lening en jouw wensen. Bekijk hier al onze producten.

Kies je de Basis- of Plusvoorwaarden?

Je kunt bij Rabobank kiezen uit de Basis- of Plusvoorwaarden. Een combinatie van deze voorwaarden is niet mogelijk. Met de Basisvoorwaarden heb je een scherpere rente, maar met de Plusvoorwaarden heb je meer flexibiliteit en mogelijkheden. Sommige aanvullende hypotheekproducten zijn alleen mogelijk in combinatie met Plusvoorwaarden.

MogelijkhedenBasisvoorwaardenPlusvoorwaarden
Voor alle hypotheekvormenNeeJa
Alle rentevaste periodesJaJa
Variabele renteNeeJa
Rente in offerte staat vastJaKan bij verstrekking van de lening lager zijn
Duur offertedatum12 maanden18 maanden
AnnuleringskostenJaNee

De voorwaarden bij Rabobank

Bij Rabobank kies je voor Basis- of Plusvoorwaarden. Welke het beste bij jou passen, hangt af van je voorkeur en wat mogelijk is in jouw situatie. Laat jezelf goed informeren als je een hypotheek afsluit. Lees de voorwaarden goed door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Lees meer over onze Basis- en Plusvoorwaarden
hypotheek berekenen

Ga in gesprek met een adviseur

In een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek weet je wat je maximaal kan lenen. Onze adviseurs bekijken samen met jou welke hypotheekvormen, hypotheekproducten en welke voorwaarden passend kunnen zijn voor jouw situatie. Een afspraak maken gaat snel en gemakkelijk.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer