Financiering

Verduurzamen woning: Financiering

Er zijn verschillende financieringsvormen om je woning duurzamer te maken. Je kunt eigen geld gebruiken of een Rabo Groendepot openen. Ook kun je energiebesparende maatregelen vaak meefinancieren in je hypotheek. Tijdens een persoonlijk gesprek met een financieel adviseur ontdek je hoe je het verduurzamen van je woning kunt financieren.

Maak een afspraak
Duurzaam wonen

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Lees meer

Hoe energiezuinig is jouw woning?

De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) drukt uit hoe energiezuinig een woning is. De EPC geeft aan hoeveel energie nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC, hoe energiezuiniger de woning. Je kunt de EPC berekening van je huis opvragen bij de aannemer, makelaar of projectontwikkelaar.

Lees meer

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Maak een afspraak