Man heeft een afspraak via videogesprek

Afspraak maken vrijblijvend hypotheekgesprek

Of je nu droomt van je eerste koophuis of groter wilt wonen: wij helpen je graag om duurzaam en financieel gezond te wonen. Daarom denken we graag met je mee. Maak hieronder een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan makkelijk online via videogesprek, telefoon of op kantoor.

Wat kan je verwachten van een hypotheekgesprek?

Als het een eerste gesprek is dan noemen we dit een oriëntatiegesprek. In dit gesprek kijken we naar je financiële situatie en woonwensen. We kijken naar het bedrag dat je maximaal kunt lenen en maken een inschatting van de maandlasten. Je ontvangt ook informatie over onze hypotheektarieven en hypotheekvormen die mogelijk interessant voor je zijn. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend en kan gemakkelijk online via video of bij een bank bij jou in de buurt.

Waarom een hypotheek afspraak bij Rabobank?

Hypotheek afspraak maken via een tussenpersoon

Omdat we het belangrijk vinden dat je een hypotheek vindt die bij je past, kun je via onze tussenpersoonzoeker een afspraak maken bij een tussenpersoon. Deze tussenpersonen hebben een samenwerking met meerdere hypotheekaanbieders. Zij kunnen jouw hypotheek bij meerdere aanbieders vergelijken en aanbieden. Zij geven je advies en kijken samen met jou welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Ook voor advies op het gebied van duurzaam wonen kun je bij ze terecht.

Daarom een hypotheek bij Rabobank

Er is meer mogelijk dan je denkt

Er is meer mogelijk dan je denkt

Onze adviseurs zetten alles op alles om een eerste woning mogelijk te maken voor jou. Wel zo fijn in deze lastige huizenmarkt.

Illustratie geld

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabo? Dan krijg je korting op je hypotheekrente.

We zijn er ook als het tegenzit

We zijn er ook als het tegenzit

We begrijpen dat het soms financieel tegen kan zitten. We zullen er op dat moment alles aan doen om jouw situatie te verbeteren. Een fijn idee.

Alles wat je moet weten over het aanvragen van je hypotheek

Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuw huis. Een belangrijk onderdeel van het proces is je hypotheek. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden bij het aanvragen van je hypotheek? Wij leggen het je graag stap voor stap uit, zodat je goed voorbereid bent. Bekijk de video voor antwoord op al je vragen over het aanvragen van een hypotheek.

Rabo helpt Tumbnail hypotheek gesprek aanvragen

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer