OverbruggingsHypotheek

Tijdelijke hypotheek om de overwaarde van je huidige huis te gebruiken voor de aankoop van je nieuwe huis.

Gebruik de overwaarde voor je nieuwe huis
Financier tijdelijk twee huizen als je gaat verhuizen
Los af bij de verkoop van je oude huis
Huis met rokende schoorsteen

Wat is een OverbruggingsHypotheek?

Stel, je hebt een woning met overwaarde. Je wilt verhuizen en vindt een nieuwe koopwoning. Om die nieuwe woning te financieren wil je de overwaarde van je oude huis gebruiken. Alleen is de overwaarde nog niet beschikbaar omdat je oude huis nog niet is overgedragen of verkocht. Dan kan de OverbruggingsHypotheek iets voor je zijn. Wij schieten met de OverbruggingsHypotheek eigenlijk de overwaarde van je huis voor. Bij een OverbruggingsHypotheek betaal je alleen rente. Zodra je oude huis is verkocht en wordt overgedragen los je de OverbruggingsHypotheek volledig af.

Voorwaarden OverbruggingsHypotheek

Om in aanmerking te komen voor de OverbruggingsHypotheek, moet je onder andere aan de volgende voorwaarden voldoen:

Je hebt een verwachte overwaarde op je oude huis. Je kunt de tijdelijk hogere lasten betalen of meefinancieren. Je sluit de hypotheek voor je nieuwe huis af bij de Rabobank. Je lost je oude hypotheek en OverbruggingsHypotheek af zodra het oude huis is verkocht en wordt overgedragen. Je sluit de OverbruggingsHypotheek af voor een jaar. De looptijd kan afhankelijk van jouw situatie verlengd worden. Iedere 6 maanden bekijken we de betaalbaarheid.

Is een OverbruggingsHypotheek iets voor jou?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over een OverbruggingsHypotheek. Maak een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer