Man zit aan tafel achter zijn laptop

Actuele hypotheekrentes

Bekijk hier onze actuele hypotheekrentes. Je kunt kiezen uit verschillende hypotheekvormen en rentevastperiodes. Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabobank? Dan kun je korting krijgen op je hypotheekrente.

Soort hypotheek

Je hypotheekvorm bepaalt de manier waarop je de hypotheek aflost. Bij de Rabobank hebben we verschillende hypotheekvormen.

Lees meer

Soort voorwaarden

Bij een hypotheekvorm horen ook passende voorwaarden voor je hypotheek. Welke je kiest hangt af van je persoonlijke situatie en wensen.

Lees meer

Korting

Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan het zijn dat je korting krijgt op je hypotheekrente. Zo kun je nu een Duurzaamheidskorting van 0,15% of een Betaalpakketkorting van 0,20% krijgen op je hypotheekrente.

Inclusief Betaalpakketkorting

Inclusief Duurzaamheidskorting

Geldigheid

Deze rentetarieven gelden voor nieuwe hypotheekoffertes en aanbiedingen voor renteverlengingen vanaf {{dateOfData}}. Ze gelden totdat we de tarieven wijzigen.

Disclaimer

De rentetarieven plaatsen we zo zorgvuldig mogelijk. Aan deze informatie kun je geen rechten ontlenen. Je kunt Rabobank niet aansprakelijk stellen mocht de informatie niet juist zijn.

Vastzetten van je hypotheekrente

Hoelang wil je zekerheid over je maandlasten? Daar hangt de rentevaste periode die je kiest van af. Je kunt je rente kort of lang vastzetten. Beide opties hebben voor- en nadelen.

Variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente kan het rentepercentage op elk moment veranderen. Daardoor kunnen je maandlasten ook op elk moment veranderen.

Goed om te weten over onze rentetarieven

De hypotheekrentes op deze pagina zijn uitsluitend voor een hypotheek op een woonhuis waarin je zelf woont. Ben je een zakelijke klant? Bekijk dan de tarieven voor een zakelijke hypotheek.
Als je een hypotheek hebt dan kun je te maken krijgen met opslag in je hypotheekrente. Hoe meer je leent ten opzichte van de waarde van de woning, hoe hoger de renteopslag. Ontdek meer over hypotheekrente opslag. Bij een hypotheek voor bijvoorbeeld een woonboot, verhuurde woning of vakantiehuis gelden andere opslagen. Ontdek meer over hypotheekrente opslag. Bij het afsluiten van een hypotheek betaal je advies- en afsluitkosten. Lees meer over onze hypotheek advies en afsluitkosten.

Veelgestelde vragen over hypotheekrente

Daarom een Rabobank hypotheek

Er is meer mogelijk dan je denkt

We laten je zien dat er meer mogelijk is

Onze adviseurs zetten alles op alles om een eerste woning mogelijk te maken voor jou. Wel zo fijn in deze lastige huizenmarkt.

Illustratie geld

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabo? Dan kun je in aanmerking komen voor korting op je hypotheekrente.

We zijn er ook als het tegenzit

We zijn er ook als het tegenzit

We begrijpen dat het soms financieel tegen kan zitten. Onze adviseurs zullen er op dat moment alles aan doen om jou te helpen je situatie te verbeteren.

Bereken je hypotheek en maandlasten

Bereken eenvoudig je maximale hypotheek en zie direct een indicatie van je maandlasten. Liever een adviseur spreken? Dat kan natuurlijk ook.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer