Tarieven zakelijk financieren

Bij een lening, krediet of lease hoort een financiering op maat. Wist je dat je al in 15 minuten online een indicatief aanbod van ons ontvangt, waarin je ziet hoeveel je kunt lenen en wat dit je kost? En als je vragen hebt, staan we voor je klaar. Accepteer je ons aanbod, dan bespreek je je financiering en situatie altijd met een van onze betrokken adviseurs. Ook bespreek je tijdens dit gesprek de mogelijke zekerheden, verschillende manieren van aflossen, renteafspraken en looptijden.

Bereken in 30 seconden je maandbedrag & rente

Tarieven per product

Kosten bij het afsluiten van een financiering

Voor het afsluiten van een lening of krediet betaal je behandelingskosten. Dit is een vergoeding voor het in behandeling nemen van je financieringsverzoek en voor het advies. Je betaalt dit bedrag pas als je akkoord gaat met onze offerte.

Het rentetarief dat je betaalt wordt bepaald door allerlei elementen, zoals mogelijke zekerheden, verschillende manieren van aflossen, renteafspraken en looptijden. Daarnaast is het mogelijk dat je provisies en kosten voor behandeling en eventuele aflossing betaalt. Op de pagina’s over de tarieven voor de zakelijke lening en rekening courant krediet lees je meer over de behandelingskosten én over de korting die je krijgt als je je gegevens digitaal aanlevert. Voor het aanvragen en afsluiten van lease betaal je geen behandelingskosten.

phone

Hulp nodig?