Tarieven zakelijk financieren

Kies je voor een lening, krediet of lease bij de Rabobank, dan krijg je een financiering op maat. Onze adviseur kijkt naar je situatie en het risico van de financiering. Samen met jou bespreekt hij mogelijke zekerheden, de verschillende manieren van aflossen, renteafspraken en looptijden. Al deze elementen samen bepalen het rentetarief. Daarnaast betaal je mogelijk provisies en kosten voor behandeling en eventueel aflossing.

Met welke kosten je te maken krijgt, verschilt van product tot product. Kies een van de producten om inzicht te krijgen.

Kosten bij het afsluiten van een financiering

Voor het afsluiten van een lening of krediet betaal je behandelingskosten. Dit is een vergoeding voor het in behandeling nemen van je financieringsverzoek en het advies. Je betaalt dit bedrag pas als je akkoord gaat met onze offerte.

Op de pagina’s over de tarieven voor de zakelijke lening en rekening courant krediet lees je meer over de behandelingskosten en over de korting die je krijgt als je je gegevens digitaal aanlevert. Voor het aanvragen en afsluiten van lease betaal je geen behandelingskosten.

Meer weten?

Lees hoe jouw rente is opgebouwd