groep parachutespringers in de lucht

Rabo Embedded Services

Verbind je bedrijf met de bank en open de deuren voor nieuwe vormen van financiële dienstverlening. Met Rabo Embedded Services integreer je de producten van Rabobank via een API in jouw eigen platform of website. Zo hoeft je klant dus niet meer naar de bank, maar kan hij rechtstreeks zijn bankzaken regelen via jouw platform.

Bied meerwaarde aan je bedrijf

Met Rabo Embedded Services krijg jij de kans om je bedrijf verder te ontwikkelen, te innoveren en te laten groeien. Koppel de producten en diensten van Rabo Embedded Services aan jouw platform en verrijk zo jouw aanbod aan je klanten. Zo ben je jouw klanten nóg beter van dienst.

Financieren
Financieren
Betalingen
Betalingen
Lease
Lease
Identificatie
Identificatie
Accountinformatie
Accountinformatie

Samen groeien en innoveren

Als partner van Rabobank kun je onze financiële producten en diensten inzetten op je eigen kanalen. We werken dan samen aan de ontwikkeling van een compleet platform. Hierop kunnen jouw eindklanten bankieren zoals zij dat zelf willen. Neem contact met ons op om samen nieuwe kansen te verkennen.

De bank van de toekomst

Wat speelt er in ondernemend Nederland? Welke trends en ontwikkelingen zijn er en hoe heeft dat invloed op jouw bedrijfsvoering? Onze specialisten vertellen je er graag meer over. Lees onze publicaties en inzichten over hoe bankieren er in de toekomst uit kan zien.

Embedded Services nieuwsbrief

Ontvang elk kwartaal de nieuwste ontwikkelingen in je mailbox

Je kunt je op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door gebruik te maken van de link onderin de mail.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.