Mederwerker op werkt op haar laptop

Jouw platform, mét de kracht van Rabo

Benieuwd wat Embedded Services kan toevoegen aan jouw platform?

Rabo Embedded Services

Jij zoekt altijd nieuwe manieren om je platform te ontwikkelen, te innoveren en te laten groeien. Door jouw online platform te koppelen met ons uitgebreide portfolio aan producten en diensten, bied jij jouw klanten nieuwe mogelijkheden. Je integreert onze Embedded Services snel en eenvoudig in jouw platform dankzij de ready-to-implement API’s. Zo zorg jij eenvoudig voor een nog beter platform voor jouw eindgebruiker. Laten we onze krachten bundelen.

Jouw platform, mét de kracht van Rabo

Rabobank

Breed aanbod onder één dak

Vernieuwende betaaloplossingen, klanten online identificeren, rekeninginformatie ophalen of financieringen aanbieden. Bij de Rabobank heb je het breedste portfolio aan embedded oplossingen onder één dak.

Illustratie van een vrouw met een hart in haar handen

De ultieme customer experience

Bied je klanten meer gemak en een betere klantervaring door van jouw platform een one-stop-shop te maken. Zo overtref je de groeiende verwachtingen van je klanten, nu en in de toekomst.

Rabobank

Snelle integratie met moderne API’s

Dankzij heldere documentatie en stabiele code integreer je de API’s van onze Embedded Services snel en eenvoudig in jouw platform of website.

Bied meerwaarde aan je bedrijf

Met Rabo Embedded Services krijg jij de kans om je bedrijf verder te ontwikkelen, te innoveren en te laten groeien. Koppel de producten en diensten van Rabo Embedded Services aan jouw platform en verrijk zo jouw aanbod aan je klanten. Zo ben je jouw klanten nóg beter van dienst.

Voorbeeld ebook rabo embedded services

E-book: Zo verbeter jij de klantervaring op jouw platform

In dit e-book lees je hoe je in een snel veranderende platformeconomie tegemoet kan komen aan snelgroeiende klantverwachtingen. En hoe je zo nieuwe verdienmodellen kunt creëren. Leer van inspirerende praktijkcases van klanten die jou al voorgingen. En ervaar zelf de toegevoegde waarde van Rabo Embedded Services.

Staat de service die je zoekt er nog niet tussen?

Wij zijn altijd druk bezig om nieuwe embedded services te ontwikkelen en toe te voegen aan ons portfolio, zodat wij samen kunnen werken aan een nóg betere klantervaring. Hou onze hub in de gaten voor nieuwe updates of ga alvast vrijblijvend in gesprek met een van onze partnermanagers, om te kijken wat er nu al mogelijk is.

Rabobank

Developers portal

Je integreert onze Embedded Services snel in jouw platform met de ready-to-implement API’s.

Ontdek alles over onze API's op Rabo Developer Portal

Jouw platform, mét de kracht van Rabo

Benieuwd wat Embedded Services kan toevoegen aan jouw platform?