Financiële zaken goed voor elkaar

Compleet betaalpakket met zakelijke rekening, betaalpas, Rabo online bankieren en App
Korting op transacties bij een zakelijke rekening
Slimme betaalmogelijkheden om leden en donateurs makkelijk te laten betalen
Aansprakelijkheidsverzekering met korting
Betrokken team voor vermogensbeheer voor stichtingen

Korting op transacties bij een zakelijke rekening

Een vereniging of stichting is een officieel rechtspersoon. Dat betekent dat je een zakelijke rekening nodig hebt voor je bankzaken. Bij de Rabobank krijgen verenigingen en stichtingen op alle transactiekosten tot en met € 25 per maand vergoed. Hiernaast betaal je alleen de vaste (abonnements)kosten.

Alle bankzaken online regelen met Rabo Business Banking

Het regelen van alle bankzaken van je vereniging of stichting doe je online met Rabo Business Banking. In deze veilige en ingelogde omgeving geef je bestuursleden eenvoudig toegang en regel je direct alle bevoegdheden. Zo kun je instellen dat bij grote bedragen meerdere bestuursleden moeten tekenen voordat het geld wordt afgeschreven. Met Rabo Business Banking heb je compleet overzicht en inzicht in al je rekeningen via de Rabo App, laptop of computer.

Leden en donateurs gemakkelijk laten betalen

Als vereniging of stichting wil je dat iedereen altijd en overal gemakkelijk kan betalen. Daarnaast wil je ook overzicht houden over alle inkomsten. Met Rabo OmniKassa kun je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. En in het gratis dashboard behoud jij overzicht over alle transacties. Dus contributies sneller betaald met een betaalverzoek, donaties innen middels een QR code, sportkleding online afrekenen en consumpties eenvoudig met pin betalen in de kantine. Het is allemaal mogelijk! En heb je nog contant geld? Met Rabo Afstorten kun je dit veilig storten.

Meer over Rabo Afstorten

Spaarrekening

De Rabo BedrijfsSpaarrekening is een zakelijke spaarrekening die geschikt is voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk. Je spaart tegen een variabele rente. Je kunt zo vaak en wanneer je wilt een bedrag inleggen of opnemen. Voor deze spaarrekening geldt geen minimuminleg.

Vermogensbeheer voor stichtingen

Maak samen met onze vermogensmanagers doelen en idealen waar met je stichting of vereniging. Het betrokken team van Rabo Institutioneel Vermogensbeheer stippelt samen met jou een koers uit die gericht kan zijn op zowel groei als vermogensbehoud.

Aansprakelijkheidsverzekeringen met korting

Verenigingen en stichtingen die korter dan een jaar bestaan, ontvangen nu de aansprakelijkheidsverzekeringen van Interpolis een half jaar gratis. Dat geldt voor zowel de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor je vereniging of stichting als de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders.

Andere relevante verzekeringen

Naast het regelen van aansprakelijkheid kan het ook verstandig zijn om de inventaris te verzekeren. Bijvoorbeeld als je veel spullen gebruikt of een kantine hebt met beeld- en geluidsapparatuur. Bezit of huur je een eigen gebouw, zoals een clubhuis? Denk dan ook aan een gebouwenverzekering of huurdersbelangverzekering.