Financiële producten voor sterke verenigingen en stichtingen

Als coöperatieve bank investeren wij een deel van onze winst terug in de maatschappij en ondersteunen we duizenden verenigingen en stichtingen. En met onze kennis én handige financiële producten en diensten maken we je vereniging en stichting nog sterker.

Financiële zaken goed voor elkaar

    Compleet betaalpakket met zakelijke rekening, betaalpas, Rabo online bankieren en App Slimme betaalmogelijkheden om leden en donateurs makkelijk te laten betalen Aansprakelijkheidsverzekering met korting Betrokken team voor vermogensbeheer voor stichtingen

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Betalen
Sparen & Vermogen
Verzekeringen
Zakelijke rekening

Leden en donateurs gemakkelijk laten betalen

Als vereniging of stichting wil je dat iedereen altijd en overal gemakkelijk kan betalen. Daarnaast wil je ook overzicht houden over alle inkomsten. Met Rabo Smart Pay kun je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. En in het gratis dashboard behoud jij overzicht over alle transacties. Dus contributies sneller betaald met een betaalverzoek, donaties innen middels een QR code, sportkleding online afrekenen en consumpties eenvoudig met pin betalen in de kantine. Het is allemaal mogelijk! En heb je nog contant geld? Met Rabo Afstorten kun je dit veilig storten.

Alle bankzaken online regelen met Rabo Business Banking

Het regelen van alle bankzaken van je vereniging of stichting doe je online met Rabo Business Banking. In deze veilige en ingelogde omgeving geef je bestuursleden eenvoudig toegang en regel je direct alle bevoegdheden. Zo kun je instellen dat bij grote bedragen meerdere bestuursleden moeten tekenen voordat het geld wordt afgeschreven. Met Rabo Business Banking heb je compleet overzicht en inzicht in al je rekeningen via de Rabo App, laptop of computer.

Aansprakelijkheidsverzekeringen met korting

Verenigingen en stichtingen die korter dan een jaar bestaan, ontvangen nu de aansprakelijkheidsverzekeringen van Interpolis een half jaar gratis. Dat geldt voor zowel de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor je vereniging of stichting als de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders.

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?