Blonde, mannelijke ondernemer aan de telefoon achter Macbook met dj-materialen rond zich

Rabo Betaalverzoek Plus: meer betaalmethodes, ook vanuit het buitenland

Betalen je klanten niet via pin of je webwinkel maar stuur je ze een factuur? Dan biedt Rabo Smart Pay met Rabo Betaalverzoek Plus een extra service om je geld sneller te krijgen. Klanten betalen met een paar klikken en in het dashboard of de app van Rabo Smart Pay zie je in één overzicht de status van al je betaalverzoeken. Bovendien kunnen je klanten betalen met iDEAL, creditcard én PayPal waardoor je ze nog meer betaalgemak biedt. Ook vanuit het buitenland.

Wat is Rabo Betaalverzoek Plus?

Rabo Betaalverzoek Plus is een betaalverzoek met meer opties. Daarmee kunnen jouw klanten betalen zoals zij willen, dus ook via iDEAL, creditcards of PayPal. Zo reken je eenvoudig af met je klanten in Nederland én in het buitenland. Veilig, snel en makkelijk.

Hoe werkt Rabo Betaalverzoek Plus?

Vanuit het Rabo Smart Pay Dashboard of de Rabo Smart Pay App stuur je eenvoudig een betaallink naar je klant.

1
Inloggen

Login bij Rabo Smart Pay en ga naar het tabblad ‘Betaalverzoeken’ en maak een betaalverzoek aan. Met de Rabo Smart Pay App kan je Betaalverzoeken aanmaken zonder dat medewerkers toegang hoeven te hebben tot het Smart Pay Dashboard. Open hiervoor de Rabo Smart Pay App, ga naar het scherm ‘Verzoeken’ en maak een betaalverzoek aan.

2
Sms of e-mail

Kies voor een betaalverzoek via sms of e-mail of bijvoorbeeld zelf delen via WhatsApp.

3
Versturen betaallink

De betaallink wordt door Rabobank of via de door jou gekozen optie verstuurt naar je klant.

4
Betaling

De klant klikt vervolgens op de betaallink en wordt doorgeleid naar de betaalpagina. Hier kan de klant kiezen met welke betaalmethode hij wil betalen.

5
Tijdsduur

De klant klikt vervolgens op de betaallink en wordt doorgeleid naar de betaalpagina. Hier kan de klant kiezen met welke betaalmethode hij wil betalen. Het bedrag staat de volgende dag op je rekening. Met Rabo Betaalverzoek Plus kan je tot maximaal € 5.000,- per keer laten betalen. Betaalt je klant niet via de betaallink? Dan vervalt het betaalverzoek na maximaal 100 dagen. Als ondernemer kan je zelf instellen hoelang de betaallink geldig is, van 1 tot maximaal 100 dagen.

Wat is Rabo Smart Pay?

Rabo Smart Pay is de totaaloplossing om jouw klanten te laten betalen. In dit gratis dashboard heb je altijd in één oogopslag inzicht in je omzet. De betalingen van al je verkooppunten staan overzichtelijk bij elkaar. Of er nu in een winkel of online is betaald. Je ziet precies waar welke omzet is gerealiseerd. Ook kan je eenvoudig betaaloplossingen zoals een pinautomaat of online kassa toevoegen en beheren. Als je Rabo Smart Pay al hebt, voeg je Rabo Betaalverzoek Plus toe via je bestaande dashboard. Heb je Rabo Smart Pay nog niet? Sluit dan eerst Rabo Smart Pay af en voeg daarna met een paar kliks Rabo Betaalverzoek Plus toe.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer