Vrouwelijke ondernemer buiten in stadscentrum met laptop

Zakelijk klant worden bij Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. We vinden het belangrijk dat je op een financiële gezonde manier met de groei van je bedrijf bezig bent. Zo verbinden we mensen en delen we kennis zodat jij je vol vertrouwen kunt richten op het ondernemerschap.

Rabobank

Zakelijke rekening openen

Een zakelijke rekening is de basis van je zakelijke financiën. Zo houd je privé van zakelijk gescheiden en maak je een professionele indruk bij je klanten. Onze zakelijke rekening open je eenvoudig online of via de Rabo App.

Wij zijn Rabobank

Als coöperatie dragen we bij aan positieve veranderingen en zetten we ons in voor een duurzamere samenleving. Samen met klanten en leden, maar ook met onze producten, kennis en netwerken werken we zo aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Rabobank in cijfers

8,9 miljoen

particuliere en zakelijke klanten

2 miljoen

leden in Nederland

400 miljoen euro

Post-Covid Groeifinanciering

Fiscaal inwonerschap

De Nederlandse overheid werkt samen met andere landen om belastingontduiking tegen te gaan. Daarom zijn we wettelijk verplicht aan de Nederlandse Belastingdienst door te geven in welk land jouw onderneming fiscaal gevestigd is.

Rabobank

Maak gebruik van de overstapservice

Met de overstapservice zorgen we dat je betalingsverkeer soepel doorloopt. Door bijvoorbeeld je transacties automatisch van en naar je nieuwe rekening te laten gaan. Je krijgt 13 maanden gratis service wanneer je overstapt.

Direct aan de slag met je zakelijke rekening!

Als je korter dan 1 jaar ingeschreven staat bij de KVK krijg je Rabo Startersvoordeel. Dan is je zakelijke rekening de eerste 6 maanden gratis.

Tips en artikelen voor de groei van je bedrijf

Zo krijg je financieel inzicht

Een goed begin is het halve werk. En heb je financieel inzicht dan heb je ook meer grip op je bedrijf. Zo kun je de juiste beslissingen maken in goede en slechte tijden. Hoe je dat doet? Dat ontdek je allemaal in onze handige artikelen.