Ondernemer peddelend op een sup-board

Eigen bedrijf starten

Ga jij de sprong in het diepe wagen? Of heb je dat al gedaan? Ge-wel-dig! Een eigen bedrijf starten is ontzettend tof en spannend tegelijkertijd. En dan wil je ongetwijfeld ijzersterk starten. Bijvoorbeeld door je droom op papier te zetten in een ondernemingsplan. Omdat jij genoeg te doen hebt als starter, helpen we je graag bij je avontuur.

Ondernemer kijkt naar rekeningen

Ga jij starten als zzp’er?

Zelfstandig ondernemen. Dat klinkt alsof je er alleen voor staat. Maar niets is minder waar. Want Rabobank denkt op allerlei manieren met je mee. Daarom is er nu de nieuwe Rabo ZZP Rekening. Zonder vaste kosten. Dat scheelt weer!

Man surft op betaalpas

Rabo Startersvoordeel: je zakelijke rekening de eerste 6 maanden gratis

Ben je korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KvK? Goed nieuws! Dan krijg je Rabo Startersvoordeel. Je zakelijke betaalrekening en al je Eurobetalingen zijn de eerste 6 maanden gratis. Plus: je profiteert van verschillende kortingen op zakelijke producten. Zo heb je meer grip op je geldzaken en start je nóg sterker.

Vertel me meer!

Wist je dat?

+10.000

Er in 2021 meer dan tienduizenden starters een zakelijke rekening bij Rabobank hebben geopend

56.300

Onze ondernemingsplan voorbeelden in 2021 meer dan 56.300 keer zijn gedownload

80%

Van onze zakelijke klanten meer dan 80% de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) heeft

Website elementen van IkGaStarten.nl

Nóg meer tips & handige tools

Speciaal voor startende ondernemers zoals jij hebben we IkGaStarten. Hier vind je alles over het starten van een eigen bedrijf. En de website is nu nóg handiger geworden, want hij is onlangs vernieuwd. Van handige afvinklijstjes tot aan tips over de eerste keer btw-aangifte. Elke dag vind je slimme tips die je leven als ondernemer makkelijker en leuker maken.

Ga naar ikgastarten.nl
Tips en artikelen voor de groei van je bedrijf

Zo krijg je financieel inzicht

Een goed begin is het halve werk. En heb je financieel inzicht dan heb je ook meer grip op je bedrijf. Zo kun je de juiste beslissingen maken in goede en slechte tijden. Hoe je dat doet? Dat ontdek je allemaal in onze handige artikelen.