Eigen bedrijf starten

Ga jij de sprong in het diepe wagen? Of heb je dat al gedaan? Ge-wel-dig! Een eigen bedrijf starten is ontzettend tof en spannend tegelijkertijd. En dan wil je ongetwijfeld ijzersterk starten. Bijvoorbeeld door je droom op papier te zetten in een ondernemingsplan. Omdat jij genoeg te doen hebt als starter, helpen we je graag bij je avontuur.

Ga jij starten als zzp’er?

De Rabo ZZP Rekening is er voor zzp’ers die klein beginnen en groot dromen. Zonder vaste kosten, dus je betaalt alleen voor je transacties. En worden je dromen groter? Dan breid je de Rabo ZZP Rekening makkelijk uit met extra producten.

Man surft op betaalpas

Startersvoordeel: ontdek je voordeel als starter!

Sta je korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KVK? Goed nieuws! Dan zijn je zakelijke betaalrekening en je Eurobetalingen de eerste 6 maanden gratis. Bovendien krijg je ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis 6 maanden gratis. En je profiteert van verschillende kortingen op onze pin- en online betaaloplossingen.

Lees meer over Startersvoordeel

Wist je dat?

+10.000

In 2022 duizenden starters een Zakelijke Rekening of een Rabo ZZP Rekening bij Rabobank hebben geopend

+44.000

Onze ondernemingsplan voorbeelden in 2022 meer dan 44.000 keer zijn gedownload

+80%

Van onze zakelijke klanten meer dan 80% de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) heeft

Website elementen van IkGaStarten.nl

Nóg meer tips & handige tools

Speciaal voor startende ondernemers zoals jij hebben we IkGaStarten. Hier vind je alles over het starten van een eigen bedrijf. En de website is nu nóg handiger geworden, want hij is onlangs vernieuwd. Van handige afvinklijstjes tot aan tips over de eerste keer btw-aangifte. Elke dag vind je slimme tips die je leven als ondernemer makkelijker en leuker maken.

Tips en artikelen voor de groei van je bedrijf

Zo krijg je financieel inzicht

Een goed begin is het halve werk. En heb je financieel inzicht dan heb je ook meer grip op je bedrijf. Zo kun je de juiste beslissingen maken in goede en slechte tijden. Hoe je dat doet? Dat ontdek je allemaal in onze handige artikelen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer