Boekhouder voor zzp’ers, zo help jij je klant op weg

Als boekhouder werk je vaak met veel verschillende zzp’ers. En de één heeft de administratie beter op orde dan de ander. Zeker voor de startende zzp’er kan dit een uitdaging zijn. Bij Rabobank helpen we jou én je klanten daarom graag op weg. Speciaal voor jou en je (startende) klanten hebben we een overzicht gemaakt van handige tips, artikelen en producten. Zo helpen we de zzp’er samen op weg.

Waarom een boekhouder als zzp’er?

Zoals je wellicht al weet is het hebben van een boekhouder als zzp’er niet verplicht. Wel kan het voor zzp’ers veel tijd schelen als je ze helpt bij het opzetten van hun zakelijke administratie. Zo ondersteun je ondernemers niet alleen bij het doen van de administratie, maar ook bij de btw-aangiften, het opstellen van jaarrekeningen en de inkomstenbelasting. Je voorkomt fouten die (startende) zzp’ers kunnen maken in hun administratie en je zorgt ervoor dat zij zich kunnen focussen op wat ze leuk vinden: hun eigen bedrijf!

Ondernemingsplan voorbeeld

Ondernemingsplan: onmisbaar bij een financiering

Een succesvol bedrijf starten begint met het schrijven van een goed ondernemingsplan. Hierin zet je als ondernemer het financiële plan van je onderneming in. Daarom hebben we 7 ondernemingsplan voorbeelden van verschillende branches én een leeg invul template. Handig voor jou als boekhouder, én je (startende) zzp klanten!

Man surft op betaalpas

Startersvoordeel: ontdek de voordelen voor jouw startende zzp’er!

Staat je klant korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KVK? Dan zijn alle Eurobetalingen de eerste 6 maanden gratis. Bovendien krijgt je klant ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis 6 maanden gratis. En ze profiteren van verschillende kortingen op onze pin- en online betaaloplossingen.

Lees meer over Startersvoordeel

ZZP’ers & Rabobank, wist je dat…

+10.000

In 2022 duizenden starters een Zakelijke Rekening of een Rabo ZZP Rekening bij Rabobank hebben geopend

+44.000

Onze ondernemingsplan voorbeelden in 2022 meer dan 44.000 keer zijn gedownload

+80%

Van onze zakelijke klanten meer dan 80% de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) heeft

phone

Hulp nodig?