Zo help je als boekhouder je zzp'ers op weg

Als boekhouder werk je vaak met veel verschillende klanten. En de één heeft de administratie beter op orde dan de ander. Zeker voor de startende ondernemer kan dit een uitdaging zijn. Bij Rabobank helpen we jou én je klanten daarom graag op weg. Speciaal voor jou en je (startende) klanten hebben we een overzicht gemaakt van handige tips, artikelen en producten. Zo helpen we de zzp’er samen op weg.

Ondernemingsplan voorbeeld

Ondernemingsplan: onmisbaar bij een financiering

Een succesvol bedrijf starten begint met het schrijven van een goed ondernemingsplan. Dit is vooral belangrijk als je een financiering wil aanvragen. Daarom hebben we 7 ondernemingsplan voorbeelden van verschillende branches én een leeg invul template. Handig voor jou als boekhouder, én je (startende) klanten!

Man surft op betaalpas

Startersvoordeel: ontdek je voordeel als starter!

Staat je klant korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KVK? Goed nieuws! Dan zijn alle betalingen in euro’s de eerste 6 maanden gratis. Bovendien krijgt je klant ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis 6 maanden gratis. En ze profiteren van verschillende kortingen op onze pin- en online betaaloplossingen.

Lees meer over Startersvoordeel

Rabobank & zzp, wist je dat...

+10.000

In 2022 duizenden starters een Zakelijke Rekening of een Rabo ZZP Rekening bij Rabobank hebben geopend

+44.000

Onze ondernemingsplan voorbeelden in 2022 meer dan 44.000 keer zijn gedownload

+80%

Van onze zakelijke klanten meer dan 80% de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) heeft

Nóg meer tips & handige tools

Twijfelt je klant over het juiste uurtarief? Of hoe je een goede factuur opstelt? Speciaal voor startende ondernemers hebben we IkGaStarten. Van het berekenen van je uurtarief tot aan tips en voorbeelden voor facturen en offertes. Hier vind je alles over het starten van een eigen bedrijf. En met de IkGaStarten nieuwsbrief blijf jij als boekhouder én je klanten wekelijks op de hoogte van de nieuwste actualiteiten en wet- en regelgeving op het gebied van ondernemen. 60.000 starters en zzp’ers gingen je al voor!

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer