Vrouw zit aan de keukentafel en werkt op haar laptop met papieren in haar hand

Rabo BoekhoudKoppeling

Schiet je administratie er bij in? Met de Rabo BoekhoudKoppeling ben je minder tijd kwijt aan je administratie, en heb je meer tijd om te ondernemen.

  Voorkom fouten Altijd realtime inzicht Bespaar kostbare tijd

Direct je rekening(en) koppelen? Klik op het logo van jouw boekhoudpakket. Je vindt het overzicht van leveranciers verderop op de pagina.

Zo houd je tijd over voor andere zaken

Denk je dat je werkdag er op zit, blijk je je administratie nog te moeten doen. Precies datgene waar je nu geen zin in hebt. Dat kan anders! De Rabo Boekhoudkoppeling maakt het doen van je administratie een stuk makkelijker én veel sneller. Automatisch transacties binnenhalen, betaal- en incasso opdrachten aanleveren en altijd actueel inzicht. Zo plof jij aan het einde van de dag gewoon lekker op de bank.

Direct je rekening(en) koppelen?

In een paar stappen vraag je de Rabo BoekhoudKoppeling (ook wel bankkoppeling genoemd) aan. Bekijk de video om te zien hoe het werkt!

Maak het je zelf makkelijk

  Automatisch transacties binnenhalen
  Onbeperkt aantal rekeningen koppelen
  Altijd actueel inzicht
  Batches aanleveren, inzien en aanpassen vanuit je boekhoudpakket
  In internetbankieren alleen nog maar ondertekenen
  Voor alle soorten zakelijke rekeningen

Onze partners, jouw leverancier

Met onderstaande boekhoudpakketten kun je een koppeling maken met je zakelijke rekening(en). Klik op het logo om via de website van je leverancier de koppeling aan te vragen.

Staat jouw boekhoudpakket er niet tussen?

Neem contact op met de leverancier van je boekhoudpakket en vraag hen naar de mogelijkheden.

Misschien is een PSD2 koppeling iets voor jou. Daarmee kan je in sommige gevallen ook je rekening(en) koppelen aan je boekhoudpakket. De mogelijkheden van een PSD2 koppeling zijn echter beperkter dan die van de Rabo BoekhoudKoppeling. Ook moet je voor een PSD2 koppeling iedere 180 dagen opnieuw toestemming geven. Meer hierover lees je in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Aan de slag met Rabo Boekhoudkoppeling

Klik hierboven op het logo van jouw boekhoudpakket om je rekening(en) te koppelen.