Man met Rabo Internetbankieren Professional

Rabo BoekhoudKoppeling

Met de Rabo BoekhoudKoppeling kun je eenvoudig betaalopdrachten, informatie over saldi en diverse transacties over en weer uitwisselen. Zo heb je overal toegang tot je actuele zakelijke administratie.

Voordelen van de Rabo BoekhoudKoppeling

Digitaal geld overmaken

Altijd actuele rekeninginformatie

Werk in je boekhoudpakket altijd met de meest actuele rekeninginformatie. Niet meer handmatig uploaden, maar automatisch binnenhalen.

Afsluiten zakelijke rekening op mobiel of laptop

Inzicht in al je rekeningen

De koppeling is geschikt voor alle zakelijke betaal- en spaarrekeningen. Zo houd je overzicht op één plek.

Envelope met munten

Betaal- en incasso-opdrachten

Lever via je boekhoudpakket eenvoudig je betaal- en incasso-opdrachten aan. Handmatig invoeren of uploaden is niet meer nodig, je hoeft alleen nog te ondertekenen.

Illustratie tekenen

Je boekhouding altijd actueel

Met de Rabo BoekhoudKoppeling koppel je je zakelijke rekening(en) aan je boekhoudpakket. Het handmatig downloaden en uploaden van de rekeninginformatie in je boekhoudpakket is hiermee niet meer nodig. Ook betalen en incasseren kan direct vanuit je boekhoudpakket. Je hoeft alleen nog te ondertekenen.

Vergelijk de mogelijkheden van Rabo BoekhoudKoppeling en PSD2 koppeling

Naast de Rabo BoekhoudKoppeling bieden boekhoudpakket leveranciers mogelijk ook een PSD2 koppeling aan. Vraag bij je leverancier naar de mogelijkheden. Hieronder vergelijk je de koppelingen op basis van de functionaliteiten.

FunctionalitieitRabo BoekhoudKoppelingPSD2 koppeling
Spaarrekening koppelenJaNee
G-rekening koppelenJaJa
Beleggersrekening koppelenJaNee
Vreemde Valuta rekening koppelenJaJa
Particuliere rekening koppelenNeeJa
Gevolmachtigde rekening koppelenJaJa
Batch betaalopdrachten aanleverenJaJa
Losse betaalopdrachten aanleverenJaJa
Incasso-opdrachten aanleverenJaNee
Toestemming gevenEenmaligOm de 90 dagen
Waar onderteken je je opdrachten?In Rabo Business Banking onder Betalingen ondertekenenVia een betaallink vanuit je boekhoudpakket

Boekhoudpakketten waarmee je kunt koppelen

Met onderstaande boekhoudpakketten kun je je zakelijke rekening(en) koppelen. Ontbreekt jouw boekhoudpakket? Neem dan contact op met je leverancier en vraag hen naar de mogelijkheden.

Ondernemer doet de boekhouding

InformerOnline en Rabo BoekhoudKoppeling

InformerOnline biedt ondernemers tools om zelf de boekhouding te doen. Een koppeling met de Rabo BoekhoudKoppeling API verhoogt het gemak voor ondernemers nog verder.

Aan de slag met Rabo BoekhoudKoppeling

Wil je de Rabo BoekhoudKoppeling gebruiken en heeft Rabobank een koppeling met je boekhoudpakket? Hiervoor moet je een aantal stappen doorlopen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Om gebruik te maken van de Rabo BoekhoudKoppeling heb je een zakelijke betaalrekening bij Rabobank nodig met Rabo Business Banking (Pro). Ook heb je een boekhoudpakket nodig waarmee Rabobank een koppeling heeft. Voor de Rabo BoekhoudKoppeling gelden onze Voorwaarden zakelijk betalingsverkeer.

Algemene Voorwaarden Online Diensten Zakelijk 2023
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer