Voordelen van de Rabo BoekhoudKoppeling

Digitaal geld overmaken

Altijd actuele rekeninginformatie

Werk in je boekhoudpakket altijd met de meest actuele rekeninginformatie. Niet meer handmatig uploaden, maar automatisch binnenhalen.

Afsluiten zakelijke rekening op mobiel of laptop

Inzicht in al je rekeningen

De koppeling is geschikt voor alle zakelijke betaal- en spaarrekeningen. Zo houd je overzicht op één plek.

Envelope met munten

Betaal- en incasso-opdrachten

Lever via je boekhoudpakket eenvoudig je batches met betaal- en incasso-opdrachten aan. Handmatig uploaden is niet nodig, je hoeft alleen nog te ondertekenen.

Illustratie tekenen

Je boekhouding altijd actueel

Met de Rabo BoekhoudKoppeling koppel je je zakelijke rekening(en) aan je boekhoudpakket. Het handmatig downloaden en uploaden van de rekeninginformatie in je boekhoudpakket is hiermee niet meer nodig. Ook betalen en incasseren kan direct vanuit je boekhoudpakket. Je hoeft alleen nog te ondertekenen.

Boekhoudpakketten waarmee je kunt koppelen

Met onderstaande boekhoudpakketten kun je je zakelijke rekening(en) koppelen. Ontbreekt jouw boekhoudpakket? Neem dan contact op met je leverancier en vraag hen naar de mogelijkheden.

Ondernemer doet de boekhouding

InformerOnline en Rabo BoekhoudKoppeling

InformerOnline biedt ondernemers tools om zelf de boekhouding te doen. Een koppeling met de Rabo BoekhoudKoppeling API verhoogt het gemak voor ondernemers nog verder.

Aan de slag met Rabo BoekhoudKoppeling

Wil je de Rabo BoekhoudKoppeling gebruiken en heeft Rabobank een koppeling met je boekhoudpakket? Hiervoor moet je een aantal stappen doorlopen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Om gebruik te maken van de Rabo BoekhoudKoppeling heb je een zakelijke betaalrekening bij Rabobank nodig met Rabo Business Banking (Pro). Ook heb je een boekhoudpakket nodig waarmee Rabobank een koppeling heeft. Voor de Rabo BoekhoudKoppeling gelden onze Voorwaarden zakelijk betalingsverkeer.

voorwaarden Online diensten Zakelijk 2020 (PDF)