Trotse ondernemers met nieuwe graafmachine

Met Rabo Lease ben je wél eigenaar

Met Rabo Lease investeer je in machines, apparaten en voertuigen: van lasrobot tot bestelbus en van 3D-printer tot graafmachine. Rabo Lease is financial lease, een manier om de aanschafkosten te spreiden. Zo behoud je maximale financiële ruimte om te groeien. En het bedrijfsmiddel is gewoon van jou.

je bestelt een machine of voertuig bij de dealer van jouw keuze bij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaarde met Rabo Lease ben je zelf eigenaar
Vraag offerte aan
Bereken maandbedrag

Nog geen zakelijke klant? Neem contact op.

Auto of bus van de zaak op het oog?

Ook een zakelijke auto of bus financier je eenvoudig met Rabo Lease. Zo hoef je het aanschafbedrag niet ineens uit eigen zak te betalen.

Lees meer over een auto of bus van de zaak

Groeimiddel voor ondernemers

Een machine of apparaat waarmee je de groei van je bedrijf versnelt: dat is een groeimiddel. Met Rabo Lease kun je nu al de trotse eigenaar worden.

Productdetails

Kenmerken
  • Rabo Lease is financial lease: een lening voor bedrijfsmiddelen, zoals machines, apparaten en voertuigen.
  • Je betaalt maandelijks een vast bedrag. Dit bestaat uit rente en aflossing.
  • Vooraf spreken we de looptijd van de lease af. Die ligt meestal tussen de twee en acht jaar. De looptijd is nooit langer dan de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. Zo voorkom je dat je nog betaalt voor een bedrijfsmiddel dat al is afgeschreven.
  • Je kunt het volledige bedrag van het bedrijfsmiddel financieren met financial lease. Je kunt eigen geld inbrengen als je jouw maandelijkse kosten wilt verlagen, maar dat hoeft niet.
  • Je kunt met financial lease de btw meefinancieren. Dan hoef je het btw-bedrag van je aankoop niet zelf voor te schieten. Je betaalt de btw in één van de eerste zes maanden van de looptijd aan ons terug, inclusief de rente over het btw-bedrag.
Kosten

Je kunt zelf een indicatie van je maandbedrag berekenen. Vul enkele gegevens in over je bedrijf en het bedrijfsmiddel dat je wilt leasen. Je krijgt direct een indicatie van je leasekosten. Log in met een zakelijke Rabo WereldPas om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan
Bereken maandbedrag

Lees meer over de kosten van lease Lees op welke manieren je je maandbedrag kunt verlagen

Vervroegd aflossen

Je kunt financial lease volledig of voor een deel vervroegd aflossen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je een afkoop laten berekenen of uitvoeren? Bel dan met Rabo Lease op 088-7226001. Je kunt ook een e-mail sturen naar csd.nl@rabobank.nl.

Leasecontracten van na 1 juli 2018

  • Je kunt elk kalenderjaar tot 5 procent van het beginbedrag van het leasecontract vergoedingsvrij aflossen.
  • Los je meer dan 5 procent van het beginbedrag af? Dan betaal je ons een vergoedingsrente. In de Algemene voorwaarden voor bedrijfsfinancieringen lees je hoe wij die berekenen.

Leasecontracten van vóór 1 juli 2018

Bij volledige aflossing betaal je aan ons:

  • Het hele bedrag van de nog openstaande lease.
  • Een vergoedingsrente over de resterende looptijd van de lease.

Bij gedeeltelijke aflossing betaal je aan ons:

  • Het bedrag dat je wilt aflossen.

Bij gedeeltelijke aflossing verlagen wij het maandbedrag op basis van het bedrag dat je aflost. De looptijd en het deel dat je aan rente betaalt, blijven gelijk.

Voorwaarden

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

De Rabobank wil haar dienstverlening aan kleinzakelijke klanten continu verbeteren. Daarom hebben we ons verbonden aan de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering van de Nederlandse Vereniging van Banken.

Lees meer over de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Direct een indicatie van jouw leaseprijs?

Vraag offerte aan
Bereken maandbedrag