Wat kan ik leasen voor mijn bedrijf?

Grote kans dat je bij financial lease direct aan auto’s en bedrijfswagens denkt. Logisch, maar ook voor investeringen in machines en apparatuur kiezen veel ondernemers tegenwoordig voor Rabo Lease. Benieuwd of het bedrijfsmiddel waar jij op aast geschikt is voor lease? Bekijk de mogelijkheden.

Voertuigen en machines financial lease

Meer mogelijk dan je denkt met Rabo Lease

Beschikbaar voor apparaten en voertuigen in vrijwel alle sectoren.Nieuw of gebruikt, dat maakt niet uit.Merk, type en leverancier kies je gewoon zelf.

Maar ook in deze sectoren zijn bedrijfsmiddelen te leasen

Bouw

Keuze uit:

Graafmachines Hijskranen Hoogwerkers Shovels & heftrucks En nog veel meer

Akkerbouw & loonbedrijf

Keuze uit:

Tractoren Spuitmachines Maaimachines Combines En nog veel meer

Technologie

Keuze uit:

3D-printers Robots Servers Camera's En nog veel meer

Dienstverlening

Keuze uit:

Grafische printers Audio- en videoapparatuur Test- en meetapparatuur Apparatuur voor stomerij en wasserij En nog veel meer

Gezondheid

Keuze uit:

Onderzoeksapparaten Tandartsunits Fitnessapparaten Veterinaire apparatuur En nog veel meer

Horeca

Keuze uit:

Koffiemachines Koelvitrines Ovens en steamers Bakwanden En nog veel meer
Bekijk de video "Welke bedrijfsmiddelen kun je allemaal leasen? Ontdek de mogelijkheden van Rabo Lease" op https://youtu.be/dIRzU9Un9r0

Bedrijfsmiddelen leasen: waar moeten ze aan voldoen?

Je kunt vrijwel alle bedrijfsmiddelen leasen met Rabo Lease: voertuigen, machines, apparaten. Het merk en type kies je zelf. Ook gebruikte bedrijfsmiddelen zijn te leasen, net als speciaal aan jouw wensen aangepaste machines.

Belangrijk is dat het bedrijfsmiddel uniek te identificeren is, bijvoorbeeld met een kenteken of serienummer.Het bedrijfsmiddel moet verplaatsbaar zijn.De lease moet starten binnen drie maanden nadat je het bedrijfsmiddel hebt aangeschaft.Het is mogelijk om meerdere bedrijfsmiddelen in één online leaseaanvraag op te nemen.Leasen kan al vanaf € 5.000 per aanvraag.