Ondernemer staat in fabriekshal

Industrie: investeren met lease

De Nederlandse industrie blijft ondanks de onzekere tijden fors investeren. Veel ondernemers zien in automatisering en robotisering een oplossing voor het tekort aan technisch geschoold personeel. Lease kan uitkomst bieden om vrijwel alle soorten machines te financieren.

De voordelen van Rabo Lease

je bestelt de machine bij de leverancier van jouw keuze
bij ons regel je een passende leasevorm
keuze uit financial en operational lease
voor standaardmodellen en op maat gemaakte machines
voorfinanciering is vaak mogelijk

Populaire investeringen in de industrie

CNC-machines
Zaagmachines en freesbanken
Industriële robots
Voedselbewerkingsmachines
Inpakmachines en sorteermachines

De overeenkomst tussen de bedrijfsmiddelen uit dit lijstje? Je kunt ze allemaal bij ons leasen. Nieuw of gebruikt, dat maakt niet uit.

Lease bij Rabobank

Voor financial en operational lease kun je bij ons terecht. We kijken graag met je mee welke leasevorm het beste bij je bedrijf en je investering past.

“Bij het leasen van grote industriële machines is heel veel mogelijk. Zo heb je bij ons de optie om aanbetalingen voor te financieren en de eerste aflossing op te schorten totdat de machine is ingebouwd en getest. Zo ga je pas betalen voor de machine wanneer hij operationeel is.”

Daniël Ambrosius, Accountmanager Rabo Lease

Zakelijke lening - Tip

Leasefaciliteit voor meerdere investeringen

Investeer je op jaarbasis een flink bedrag in machines? Dan kun je met ons een leasefaciliteit afspreken. Dat is een overeenkomst waarbinnen je meerdere investeringen kunt doen. Hiermee heb je vooraf in één keer duidelijkheid over de financiering, een scherpe rente en kun je merk- en dealeronafhankelijk investeren. Natuurlijk staan we voor je klaar om samen de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met je Rabobank
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer