Van de Streek heeft een nieuw bedrijfsmiddel geleast

Industrie: investeren met lease

De Nederlandse industrie blijft ondanks de onzekere tijden fors investeren. Veel ondernemers zien in automatisering en robotisering een oplossing voor het tekort aan technisch geschoold personeel. Lease kan uitkomst bieden om vrijwel alle soorten machines te financieren.

De voordelen van Rabo Lease

je bestelt de machine bij de leverancier van jouw keuze bij ons regel je een passende leasevorm keuze uit financial en operational lease voor standaardmodellen en op maat gemaakte machines voorfinanciering is vaak mogelijk

Rik Heerema, eigenaar Marlan

Rik Heerema

Eigenaar Marlan

“Door deze investering werken we sneller, beter en efficiënter”

Lees hoe Marlan groeit met lease

Populaire investeringen in de industrie

CNC-machines Zaagmachines en freesbanken Industriële robots Voedselbewerkingsmachines Inpakmachines en sorteermachines

De overeenkomst tussen de bedrijfsmiddelen uit dit lijstje? Je kunt ze allemaal bij ons leasen. Nieuw of gebruikt, dat maakt niet uit.

Welke leasevorm past bij jouw investering?

Binnen de industrie wordt veel geïnvesteerd met lease. Met lease hoef je niet ineens een grote investering uit eigen zak te doen. Zo houd je financiële ruimte om te groeien. Maar welke vorm van lease kies je?

Lease bij Rabobank

Voor financial en operational lease kun je bij ons terecht. We kijken graag met je mee welke leasevorm het beste bij je bedrijf en je investering past.

“Bij het leasen van grote industriële machines is heel veel mogelijk. Zo heb je bij ons de optie om aanbetalingen voor te financieren en de eerste aflossing op te schorten totdat de machine is ingebouwd en getest. Zo ga je pas betalen voor de machine wanneer hij operationeel is.”

Daniël Ambrosius, Accountmanager Rabo Lease

Zakelijke lening - Tip

Leasefaciliteit voor meerdere investeringen

Investeer je op jaarbasis een flink bedrag in machines? Dan kun je met ons een leasefaciliteit afspreken. Dat is een overeenkomst waarbinnen je meerdere investeringen kunt doen. Hiermee heb je vooraf in één keer duidelijkheid over de financiering, een scherpe rente en kun je merk- en dealeronafhankelijk investeren. Natuurlijk staan we voor je klaar om samen de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met je Rabobank