Multivloeren heeft een nieuw bedrijfsmiddel geleast

Transport en logistiek: investeren met lease

Trekkers, opleggers, stellingen of heftrucks. Ook met elektrische of hybride aandrijving. Welk materieel je ook nodig hebt voor de uitbreiding of vernieuwing van je bedrijf, de financiering regel je eenvoudig met Rabo Lease. Ontdek hoe het werkt.

De voordelen van Rabo Lease

    voor rollend materieel en machines van elk merk of type bij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaarde met Rabo Lease ben je zelf eigenaar

De overeenkomst tussen de bedrijfsmiddelen uit dit lijstje? Je kunt ze allemaal bij ons leasen. Nieuw of gebruikt, dat maakt niet uit.

Ook speciale opties kun je bij ons meefinancieren in de lease. Een power take-off bijvoorbeeld, of een specifieke opbouw of de belettering op een truck.

Ontwikkelingen in de markt

Er wordt steeds meer geïnvesteerd in Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties (LZV, ook wel ecocombi’s genoemd). De mogelijkheden zijn verruimd om deze in Nederland en in andere landen in te zetten. Interesse om te investeren in een LZV? Weet dan dat dit materieel prima te leasen valt.

Het beperken van de uitstoot van schadelijke stoffen is een belangrijke uitdaging voor de transportsector. Fabrikanten zijn bezig met de ontwikkeling van elektrische en hybride trucks en bestelbussen, maar deze vragen om een nieuw distributiemodel om echt te kunnen doorbreken. Wij verwachten dan ook dat dieselaangedreven voertuigen voorlopig de boventoon blijven voeren, zeker in het internationaal transport.

Welke leasevorm past bij jouw bedrijf?

Binnen transport en logistiek wordt veel geïnvesteerd met lease. Met lease hoef je niet ineens een grote investering uit eigen zak te doen. Zo houd je financiële ruimte om te groeien. Maar welke vorm van lease kies je?

Als je het belangrijk vindt dat het bedrijfsmiddel direct op de balans van je bedrijf komt te staan, kun je het beste kiezen voor financial lease. Hierbij ben je vanaf dag 1 eigenaar van het object. Hierdoor kun je mogelijk gebruikmaken van investeringsaftrek, renteaftrek en fiscaal afschrijven.

De andere vorm van lease, operational lease, lijkt meer op huur. Aan het einde van de looptijd gaat het bedrijfsmiddel terug naar de leasemaatschappij. Vaak heb je wel de optie om het te kopen tegen een vooraf afgesproken bedrag of tegen de marktwaarde op dat moment.

Leasen bij Rabobank

Rabobank is gespecialiseerd in financial lease. Hiermee kun je machines en voertuigen van vrijwel elk merk of type aanschaffen. Je bestelt zelf bij een leverancier van jouw keuze en je regelt de lease online bij ons. Bereken binnen 15 minuten een indicatie van je rente en maandbedrag. Geen zorgen: je zit nog nergens aan vast.

Leasefaciliteit voor meerdere investeringen

Investeer je op jaarbasis een flink bedrag in transportmiddelen? Dan kun je gebruikmaken van een leasefaciliteit. Daarmee heb je vooraf in één keer duidelijkheid over de financiering, een scherpe rente en kun je merk- en dealeronafhankelijk investeren. Natuurlijk staan we dan voor je klaar om samen de mogelijkheden te bespreken.

phone

Hulp nodig?