Ondernemer achter een laptop

Maak samen met onze partners de ideale website of webshop

Online vindbaar en zichtbaar zijn is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Een website om je klanten te informeren over je openingstijden, assortiment en acties is de basis. Starten met online verkoop door het openen van een webshop is een grote stap. Rabobank helpt jou graag bij de digitalisering van jouw bedrijf. Dat doen we samen met onze partners Pagewize, CCVshop, ExtendaGO en TheShopbuilders. Zij helpen je met het maken van een website of webshop geheel naar jouw wens en ze zorgen ervoor dat de betaaloplossingen van Rabobank daarin worden geïntegreerd. Daarnaast bieden we een koppeling met Lightspeed, MyShop en Logivert, waar je ook eenvoudig je Rabo Smart Pay aan kunt koppelen.

Snel online samen met onze partners

Als ondernemer bepaal jij de koers van je bedrijf. Daarbij heb je al heel veel zaken waar je om moet denken. Je website en de vindbaarheid van je bedrijf online bijvoorbeeld. Onze partners bieden oplossingen die jou daarbij kunnen helpen. Ze zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is op zoekmachines als Google. Ook integreren ze de betaaloplossingen van Rabobank rechtstreeks in je website. Uiteraard regelen ze ook dat je site er goed uitziet op zowel een desktop als op een tablet of smartphone. Laat hen het werk doen, zodat jij je kunt bezighouden met waar jij goed in bent: ondernemen.

Binnen 5 minuten online met Pagewize

Start direct met het maken van een website of webshop via onze partner Pagewize. Door de samenwerking tussen Pagewize en Rabobank werken onze producten goed samen. Rabo OnlineKassa kan dan ook direct in je webshop ingebouwd worden door Pagewize, zodat jij jouw klant direct kunt laten betalen op een van de door jou uitgezochte online betaalmethodes.

1
Aanmelden bij Pagewize

Meld je aan bij Pagewize, registreer jezelf en activeer je e-mailadres. Kies een thema voor je website en activeer deze. Importeer daarna een complete demo webshop.

2
Vraag Rabo OnlineKassa aan

Vraag Rabo OnlineKassa aan. Geef in de aanvraag aan welke betaalmethodes je wilt activeren.

3
Koppelen aan je webshop

Koppel Rabo OnlineKassa aan je webshop en ga van start!

Voordelen van een website via Pagewize

Illustratie van een gereedschapskist

Makkelijk in beheer

Je webshop is makkelijk in gebruik en up-to-date. Je klanten betalen eenvoudig via Rabo OnlineKassa en het geld staat altijd de volgende dag op je rekening.

Illustratie van een puzzel

Altijd de juiste layout

Je webshop werkt op alle mogelijke schermen, is goed vindbaar voor zoekmachines als Google en is 100% betrouwbaar.

Laptop

Professionele webshop

Facturen verstuur je geautomatiseerd, verzendopties en voorraadbeheer zijn gekoppeld. Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support.

phone

Hulp nodig?