Waarom ondernemers kiezen voor Rabobank

Als coöperatieve bank zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en maatschappelijke uitdagingen. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen. Dat geldt ook wanneer je een eigen bedrijf begint of start met zzp'en. Leer hoe Rabobank zich inzet voor de toekomst, maatschappij en ondernemers.

Investeren in duurzaamheid

Als ondernemer kun je niet meer om duurzaamheid heen. Door je eigen groene ambities, omdat klanten het verwachten of omdat regelgeving dit van je vraagt. Alle seinen staan op groen om aan de slag te gaan met verduurzaming. We helpen je graag om de eerste stappen te zetten. Ook kun je bij ons terecht voor heldere tips als je al een duurzaam plan hebt. Bijvoorbeeld een investering in elektrische auto’s, zonnepanelen of een duurzamer pand.

Kennismakers

Benieuwd hoe andere ondernemers omgaan met investeren in duurzaam ondernemen? Bekijk Kennismakers. In deze aflevering: Simon en Laura.

Dit vindt ondernemer Marleen van Rabobank

De nadelen van werken als zzp’er? Die heeft Marleen Rietbroek (35) nog niet ontdekt. Ze startte vorig jaar een eigen bedrijf voor HR en sales support – en is erg blij met die beslissing. Zelfs het regelen van haar zakelijke financiën gaat haar dankzij de Rabo ZZP Rekening makkelijk af.

“"De Rabo ZZP Rekening is een betaalrekening zonder poespas. Dat is precies wat ik nodig heb om makkelijk te ondernemen."”

Waarom een zakelijke rekening een goed idee is

icon Budgetteren

Je krijgt meer en beter overzicht

Met een zakelijke rekening houd je privé en zakelijk gescheiden. Zo zie je in 1 oogopslag hoe je bedrijf er financieel voor staat.

Illustratie van een portret van een vrouw in een hartvorm

Wij helpen jou groeien

Wij delen naast kennis ook graag tips en tricks én persoonlijke ondernemersverhalen om van te leren en te groeien.

Illustratie papieren vliegtuigje met munten

Je stuurt betaalverzoeken vanuit je bedrijfsnaam

Maak het je klanten én jezelf makkelijk met Rabo Betaalverzoek. Dan ontvang je sneller je geld op de juiste betaalrekening.

Wist je dat...

nieuwe klanten sinds 2021 betaalpassen thuisgestuurd krijgen die gemaakt zijn van gerecycled pvc? Ook de bijbehorende brief is gemaakt van gerecycled papier.

Klaar voor een ijzersterke financiële basis?

Je opent als ondernemer een zakelijke rekening online, gewoon vanuit je eigen huis of kantoor. Zo kun je weer snel verder met het runnen van je bedrijf.