Zo helpt het Rabobank Startup en Scale-up Team jouw bedrijf verder

9 augustus 2021 16:27

Het succesvol oprichten van een startup en de opschaling naar een volwassen bedrijf zijn uitdagende klussen. Het Rabobank Startup en Scale-up Team zet zich in om jouw bedrijf succesvoller en sneller te ontwikkelen. Met onze financiële producten en diensten, ons (internationale) netwerk en onze kennis helpen we jou om je ambities te verwezenlijken. Denk bijvoorbeeld aan een bankfinanciering, een introductie bij investeerders of het in contact brengen met een voorloper in jouw markt.

Samenwerken

Het Rabobank Startup en Scale-up Team bestaat uit toegewijde specialisten die startups en scale-ups ondersteunen in vrijwel alle sectoren bij hun groei en succes. We werken dagelijks met snelgroeiende, innovatieve bedrijven en kennen de taal van investeerders en financiers. Daarom kunnen we precies inspelen op jouw behoeften en uitdagingen.

We geloven in samenwerken en de kracht van ecosystemen. Dankzij onze regionale en landelijke partners krijg je daarom makkelijk en snel waardevolle inzichten en kennis aangereikt.

De kracht van startups en scale-ups

Vanuit onze missie ‘Growing A Better World Together’ ondersteunen wij ondernemers en (regionale) ecosystemen om op een toekomstbestendige manier een bredere welvaart te realiseren. Grote transities geven hieraan en aan de wereld waarin we leven vorm. Rabobank richt zich op die transities waarop we impact willen en kunnen hebben. Bijvoorbeeld op de voedsel-, klimaat- en energietransitie, maar ook binnen thema’s als digitalisering en verduurzaming.

Innovatie als speerpunt

Geloof jij net als wij ook dat startups en scale-ups een essentiële rol vervullen in een wereld die zich kenmerkt door continue verandering? Startups en scale-ups zijn door hun innovatiekracht vernieuwers van de economie. Ze helpen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Bovendien vormen ze een groeimotor voor de economie en werkgelegenheid in Nederland. Het past dan ook naadloos in onze ambitie om innovatieve – en soms disruptieve – snelgroeiende bedrijven in een breed aantal sectoren en technologieën te ondersteunen. Dat doen we door duurzame relaties op te bouwen en partner te zijn in hun groei en succes

Wat je van het Rabobank Startup en Scale-up Team kan verwachten

Als Rabobank Startup en Scale-up Team doen we er alles aan om je bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen bij je behoeften en ambities. Ons team bestaat uit toegewijde specialisten die als innovatie-ambassadeurs dagelijks actief zijn in het Nederlandse startup en scale-up ecosysteem.

Vanuit onze nieuwsgierigheid, passie voor technologie en oprechte betrokkenheid gaan we graag met je in gesprek over jouw ideeën, ambities en uitdagingen. Daarbij kijken we naar welke financiële oplossingen jou nu kunnen helpen. Maar we denken ook vooruit, over een pensioenplan Bijvoorbeeld.

Onze eigen kennis en ervaring met innovatieve verdienmodellen bundelen we met die van ons interne en externe netwerk. Denk aan contact met investeerders, partners en launching customers. Zo werken we samen aan een optimale ontwikkeling van jouw bedrijf.

    Toegewijd team van ervaren specialisten Waardevol netwerk De best passende oplossingen, financieel en strategisch

Ben je benieuwd hoe we jouw startup of scale-up verder kunnen helpen? We komen graag met je in gesprek.

Neem contact op met het Rabobank Startup en Scale-up Team