2 mannen bekijken apparatuur

Financiële oplossingen voor startups en scale-ups

Werk je met jouw onderneming aan een innovatief idee? Rabobank heeft financiële oplossingen in huis voor elke levensfase van een bedrijf.

De S-curve: het ideale groeipad van iedere start-up

Slechts 22% van de start-ups haalt de scale-up fase. Het is onze missie om dit percentage te verhogen met de juiste ondersteuning op het gebied van financiering, netwerk en kennis. Start-ups die het niet redden, vertonen vaak inconsistent gedrag.

Meer dan financiën

Rabobank is er niet alleen voor het bieden van financiële oplossingen. We helpen startups en scale-ups ook met verzekeren en het regelen van pensioen.

Voor elke levensfase een passende financieringsoplossing

Productontwikkeling en (internationale) groei gaan vaak gepaard met investeringen. Rabobank biedt tal van financieringsmogelijkheden om je hierbij te helpen. Ook als je nog geen bewezen resultaten, cashflow of betalende klanten hebt. Ben je benieuwd naar onze financieringsproducten en innovatiefondsen?

Hoe vraag ik als startup of scale-up een financiering aan?

Als je na je aanvraag voor een kennismaking met ons Startup en Scale-up Team in aanmerking komt, inventariseren we samen je financieringsbehoeften. Wat is het doel van de financiering? Hoe zit de eigendoms- en zeggenschapsstructuur in elkaar? Hoe gaat je bedrijf zich mogelijk ontwikkelen?

Op basis van deze inventarisatie maken wij een inschatting van de financieringsmogelijkheden. Hierbij letten we onder andere op eerdere financiële resultaten, je businessplan en je verwachtingen wat betreft kosten, omzet en winst.

Ben je enthousiast? Dan werken we de financieringsaanvraag samen uit. We streven ernaar binnen drie werkdagen contact met je op te nemen.

Veelgestelde vragen van startup en scale-ups over een financiering aanvragen

Heb je een vraag over het aanvragen van een financiering voor een startup of scale-up? We helpen je natuurlijk graag. Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.