samenwerken met Rabobank

Samen werken aan oplossingen voor onze klanten & de wereld om ons heen

Wij geloven in de kracht van samen innoveren. Als coöperatieve bank, zijn we altijd op zoek naar partners voor het aanbieden van oplossingen die goed zijn voor onze klanten & voor de wereld om ons heen. We kunnen op veel manieren samenwerken en invulling geven aan een partnership.

Ontdek hoe jij samen met Rabobank kunt innoveren

We zijn niet op zoek naar productverbeteringen, wel naar disruptieve ideeën die '10 keer beter, sneller, goedkoper’ zijn. Heb jij een innovatieve oplossing? Dan ontdekken we graag hoe we samen met jou kunnen innoveren.

Samen innoveren met Rabobank

Je product of dienst aanbieden

Bij Rabobank geloven we sterk dat we niet alles zelf kunnen en hoeven uitvinden. Er zijn veel individuen en bedrijven die producten en diensten bouwen die wij aan onze klanten en partners kunnen aanbieden. We zijn continu op zoek naar interessante, nieuwe technologieën die onze bankbeleving voor miljoenen klanten wereldwijd naar een hoger niveau kunnen tillen. Heb je een Minimum Viable Product, een businessplan en een visie, en daarbovenop al een aantal klanten? We leren jou en je bedrijf graag kennen!

Laten we samenwerken

Rabobank’s huidige focus is het aanboren van de nieuwste opkomende technologieën en het startup & scale-up ecosysteem om ideeën te identificeren die in lijn zijn met onze innovatiethema’s en die onze business lines helpen te versnellen. We werken samen om veelbelovende technologieën te ontwikkelen, valideren en testen. Klinkt bekend? Waarschijnlijk heb je wel gehoord van onze meest recente, succesvolle pilots die we op wereldwijde schaal hebben uitgerold.

Vertel ons over jouw disruptieve idee

We zijn niet bang voor een uitdaging. Bij Rabobank zijn we helemaal voor een trial-and-error aanpak. We kunnen niet wachten om samen te werken aan innovatieve oplossingen in een pilot. Kan jouw disruptieve idee Rabobank helpen op grote schaal? Vertel het ons!

Waarom Rabobank? De voordelen voor jouw bedrijf

What’s in it for you? Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van een samenwerking met Rabobank voor jou en je bedrijf:

    Toegang tot klanten, partners en leveranciers. Innovatie communities en netwerkmogelijkheden. Kennis en expertise. Begeleiding en ondersteuning bij pilot of samenwerking. Samenwerken met experts en adviseurs om jouw product zo succesvol mogelijk te maken. Mogelijk extra samenwerkingen, met mogelijke financiering om je bedrijf verder te helpen. Toegang tot de verschillende competenties binnen Rabobank.
Nivida Lamichhane

Een samenwerking starten?

We leren je graag kennen! Laten we ontdekken of we onze krachten kunnen bundelen. Vertel ons meer over jouw bedrijf, je disruptieve idee of dat wat je verder met ons wilt delen, zodat wij kunnen beoordelen of er innovatieve samenwerkingsmogelijkheden zijn.