Eerste 6 maanden gratis

Aansprakelijkheidsverzekering voor starters

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Goed verzekerd van start

Een eigen bedrijf starten is spannend en er komt veel op je af. Je moet allerlei dingen regelen en je risico’s in kaart brengen, schiet er dan makkelijk bij in. Bovendien is de kans groot dat je ook nog weinig of geen inkomsten hebt. Gelukkig krijg je als starter via Rabobank je aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis de eerste 6 maanden gratis.

Welke aansprakelijkheidsverzekering heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Wat is aansprakelijkheid als ondernemer nou precies? Welke soorten aansprakelijkheid zijn er? En zijn er voor bestuurders en adviserende ondernemers andere aansprakelijkheidsverzekeringen? In deze video vertellen we je alles over de risico’s rondom aansprakelijkheid.

Wat houdt een aansprakelijkheidsverzekering in?

Logisch dat jij als starter niet elke dag stilstaat bij alle risico’s die je loopt als ondernemer, want je moet al zoveel regelen. Maar denk je weleens na over wat je moet doen als jouw product schade veroorzaakt bij een klant? Of als je een fout maakt in bijvoorbeeld advies dat je geeft? Ben jij voor zulke (financiële) schade gedekt?

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. En om schade door fouten of ongelukken op te kunnen vangen, kun je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Hiermee verzeker je schade die ontstaat door jou of je producten. Voor starters is via Rabobank de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis de eerste 6 maanden gratis. Zo kun je met een gerust hart starten met jouw bedrijf.

Speciaal voor jouw beroep of branche

Als ondernemer in een bepaalde branche of met een bepaald beroep krijg je te maken met specifieke aansprakelijkheidsrisico’s. Hiervoor kun je een verzekering sluiten. Hieronder lichten we er een aantal toe.

Als ondernemer met een adviserend beroep, zoals een accountant, architect, advocaat of fysiotherapeut, kun je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Hiermee verzeker je schade door een beroepsfout bij adviserend werk. Voor sommige beroepen is deze verzekering verplicht. Sta je minder dan 12 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan krijg je via Rabobank de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis de eerst 6 maanden gratis.

Ondernemers in de bouw kunnen te maken krijgen met materiële schade aan nieuwbouw of bestaande bouw die ontstaat tijdens de bouw of verbouwing. Hiervoor kun je een Construction All risk verzekering afsluiten. Als starter krijg je de Construction All risk verzekering van Interpolis de eerste 6 maanden gratis.

Ben je een bestuurder van een rechtspersoon, zoals een BV, NV, vereniging of stichting? Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt schade door een bestuurlijke fout van jezelf of een medebestuurder en beschermt je privévermogen. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan als een beslissing verkeerd uitpakt. Ben je een starter en sta je minder dan 12 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan krijg je de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis de eerste 6 maanden gratis.

Zo werkt het afsluiten van een verzekering

Bekijk de video en ontdek hoe je de bedrijfsaansprakelijk­­heidsverzekering in 4 stappen makkelijk online kunt afsluiten.

Je zakelijke verzekeringen makkelijk online afsluiten, inzien èn wijzigen

Ga jij starten als zzp’er?

Om een verzekering af te kunnen sluiten heb je eerst een zakelijke rekening bij Rabobank nodig.

De Rabo ZZP Rekening is er voor zzp’ers die klein beginnen en groot dromen. Zonder vaste kosten, dus je betaalt alleen voor je transacties.

Hoe kun je je als zzp'er verzekeren?

Ook voor zzp’ers is het verstandig om hun risico’s te beperken. Weet jij al waar je als zzp’er rekening mee moet houden en welke verzekeringen je kunt kiezen? In deze video leer je er alles over.

Wist je dat...

Naast een aansprakelijkheidsverzekering sluiten starters ook vaak een rechtsbijstandverzekering af. Hiermee krijg je rechtshulp en juridisch advies bij zakelijke conflicten. Want ook als starter kun je hiermee te maken krijgen. Met een rechtsbijstandverzekering dek je het financiële risico’s af en kun je rekenen op juridische ondersteuning.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer