CAR-verzekering (Construction All Risk)

Voor schade aan (ver)bouwwerk

Alles in 1x verzekerd: aansprakelijkheid en schade aan het bouwproject, bestaande eigendommen & hulpmateriaalVerzekerd tijdens bouwperiode en proefdraaiperiodeIn de afgelopen 12 maanden gestart? Dan is het eerste halfjaar gratis!

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Illustratie gereedschapskist

Wat is een CAR-verzekering?

Ben je werkzaam in de bouw? Met de CAR-verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je goed verzekerd tegen materiële schade aan nieuwbouw of bestaande bouw, die ontstaat tijdens de bouw of verbouwing. Ben je in de afgelopen maanden gestart? Dan is deze verzekering het eerste halfjaar gratis.

Voorbeelden van gedekte materiële schade:

Schade aan het aangenomen werk Schade aan eigendommen van de opdrachtgever Schade toegebracht door onderaannemers aan derden Schade aan of diefstal van hulpmaterialen zoals steigers en gereedschap

Voor wie is de CAR-verzekering geschikt?

De CAR-verzekering is geschikt voor zowel bouw- als installatiebedrijven. Het maakt hierbij niet uit of je een aannemersbedrijf, een klusbedrijf of een zzp’er in de bouw bent. Met deze CAR-verzekering ben je goed verzekerd voor specifieke risico’s die je bedrijf loopt tijdens de bouw.

Wat kost een CAR-verzekering?

De premie van de aanvullende CAR-verzekering worden bepaald door je bedrijfsactiviteiten en je omzet. Wil je weten wat de CAR-verzekering je maandelijks kost?

Vaak gekozen verzekeringen in je branche

Weet jij niet welke verzekeringen passen bij je bedrijf? Geen zorgen! We helpen je verder op weg met onze branche inzichtentool. Vul je branche in en je krijgt de meest gekozen verzekeringen in jouw branche te zien. Bekijk direct wat er wel en niet verzekerd is. Zo maak je een geïnformeerde keuze.

Aan de slag

Wat dekt een CAR-verzekering?

Zo werkt het afsluiten van een verzekering

Bekijk de video en ontdek hoe je de CAR-verzekering in 4 stappen makkelijk online kunt afsluiten.

Je zakelijke verzekeringen makkelijk online afsluiten, inzien èn wijzigen

CAR-verzekering voor aannemers

Als aannemer loop je grote risico’s op een bouwlocatie. Jij bent verantwoordelijk voor alles wat er op de bouwlocatie gebeurd. Ook als de schade veroorzaakt wordt door een onderaannemer.

Is de CAR-verzekering ook geschikt voor ZZP’ers?

De CAR-verzekering is ook geschikt voor klusbedrijven of zzp’ers in de bouw. Bijvoorbeeld wanneer je eigen werk aanneemt dat niet onder een hoofdaannemer valt.

Deze (zakelijke) verzekeringen zijn voor jou mogelijk ook interessant

Bestelautoverzekering – voor schade die je met je bestelauto veroorzaakt Transportverzekering – voor beschadiging of diefstal van je gereedschap in je bestelauto Aanhanger – voor beschadiging of diefstal van je aanhanger Inventarisverzekering – voor diefstal van of schade aan je apparatuur, machines en andere bedrijfsmiddelen Rechtsbijstandsverzekering – voor juridische hulp bij een zakelijk conflict

Aanvullende informatie en voorwaarden

Welke aansprakelijkheidsverzekering heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Wat is aansprakelijkheid als ondernemer nou precies? Welke soorten aansprakelijkheid zijn er? En zijn er voor bestuurders en adviserende ondernemers andere aansprakelijkheidsverzekeringen? In deze video vertellen we je alles over de risico’s rondom aansprakelijkheid.

Veelgestelde vragen

Een CAR-verzekering afsluiten?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer