Voorraadverzekering (goederenverzekering)

Met de voorraadverzekering verzeker je je voorraad die klaarligt voor de verkoop.

Producten die voor de verkoop bedoeld zijn
Snel weer aan de slag na schade
Schade melden zonder gedoe

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Verschil tussen voorraad- en goederenverzekering en de inventarisverzekering

Het verschil tussen de voorraadverzekering (of goederenverzekering) en de inventarisverzekering is dat ze voor verschillende zakelijke producten bedoeld zijn. De voorraadverzekering dekt schade aan je voorraad, die bijvoorbeeld bestaat uit spullen die je gaat verkopen of uit grond- en hulpstoffen. De inventarisverzekering is bedoeld voor schade aan zakelijke inboedel die niet voor de verkoop bedoeld is, zoals meubels, laptops, machines en opslagstellingen.

Goederenverzekering tijdens transport

Wil je je goederen ook onderweg verzekeren? Neem dan een verzekering voor het transport van je goederen: sluit hier je transportverzekering af. Zo ben je ook verzekerd voor diefstal of beschadiging van spullen die onderweg zijn. Dit geldt zowel tijdens vervoer door jezelf als door een beroepsvervoerder.

Gerelateerde verzekeringen

Sluit je een gebouw-, inventaris- én voorraadverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® af? Dan betaal je slechts één keer eigen risico bij beschadiging aan je inventaris, voorraad of gebouw. Meer over de gebouw-, inventaris- en voorraadverzekering. Heb je een garage-, herstel- of autobedrijf? Dan raden we je aan ook onze garageverzekeringen te bekijken. Wil je ook verzekerd zijn voor de indirecte kosten bij schade aan je voorraad? Bijvoorbeeld schade waardoor je niet verder kunt werken en je bruto inkomsten misloopt? Kijk dan naar de bedrijfsschadeverzekering.

Welke dekking valt onder de voorraadverzekering?

Zo werkt het afsluiten van een verzekering

Bekijk de video en ontdek hoe je de Voorraadverzekering in 4 stappen makkelijk online kunt afsluiten.

Je zakelijke verzekeringen makkelijk online afsluiten, inzien èn wijzigen

Aanvullende informatie en voorwaarden

Wat is een voorraadverzekering (goederenverzekering)?

Met de Voorraadverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® verzeker je jouw zakelijke goederen. Deze goederenverzekering dekt zo de schade aan je bedrijfsvoorraad. Die voorraad kan bestaan uit goederen die bedoeld zijn voor de verkoop, maar ook uit grond- en hulpstoffen, halffabricaten, zaken in bewerking en emballage. Ontstaat er schade door bijvoorbeeld water of brand? Dankzij deze voorraadverzekering kun je snel weer aan de slag.

Garantie tegen onderverzekering

Je onderneming kan snel veranderen. Daarom heb je met deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® garantie tegen onderverzekering. Het enige wat je hoeft te doen om deze garantie te behouden, is jaarlijks je polis actualiseren. Dit doe je gemakkelijk via Rabo Internetbankieren óf in de Rabo Bankieren App. Zo zijn tussentijdse wijzigingen in het jaar daarna automatisch meeverzekerd, ongeacht de hoogte van het bedrag.

Veelgestelde vragen

Een Voorraadverzekering afsluiten?

Bereken je premie of sluit je verzekering direct online af.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer