Aanhangerverzekering zakelijk

Met de zakelijke Aanhangerverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je verzekerd voor diefstal of beschadiging van je aanhangwagen of oplegger

    Volledige cascodekkingInclusief verkeersrechtsbijstand, bijvoorbeeld voor het verhalen van een schadeInclusief dekking bij het loskoppelen en wegzetten

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Met of zonder kenteken

Via bovenstaande button bereken je de premie voor je aanhanger zonder kenteken. Heb je een aanhanger met kenteken? Bereken dan je premie via deze link.

Wat is een aanhangerverzekering?

De Aanhangerverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt diefstal of beschadiging van je aanhanger met of zonder kenteken. Ook schade die ontstaat tijdens het loskoppelen en wegzetten is verzekerd.

Voorbeelden van verzekerde schade:

    Je aanhangwagen wordt gestolen Tijdens het parkeren rij je een deuk in je aanhanger Je aanhangwagen raakt beschadigd tijdens stalling

Waarom een zakelijke aanhanger verzekeren?

Je aanhangwagen van de zaak kan gestolen worden of beschadigd raken. Bijvoorbeeld tijdens het rijden, het uitvoeren van je werkzaamheden of ander gebruik in het verkeer. Met de WA-dekking van je autoverzekering ben je verzekerd voor schade die je met je aanhanger bij een ander veroorzaakt. Met de aanhangerverzekering ben je echter ook verzekerd voor schade aan de aanhanger door eigen schuld en schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand of diefstal.

De voordelen van de zakelijke aanhangerverzekering

    Herstelschade voorschieten is niet nodig. Ga je met schade naar een bij Interpolis aangesloten schadeherstelbedrijf, dan verrekent Interpolis de kosten direct met de garage. Ook verzekerd bij diefstal, brand of schade door eigen schuld.

Is een aanhangerverzekering verplicht?

De aanhangerverzekering is niet verplicht. Je bent echter wel verplicht om een WA-verzekering te hebben voor het trekkend voertuig van de aanhangwagen. In veel landen moet je dit kunnen aantonen door middel van een groene kaart. Deze groene kaart vraag je op bij je verzekeraar van het trekkend voertuig.

Vaak gekozen verzekeringen in je branche

Weet jij niet welke verzekeringen passen bij je bedrijf? Geen zorgen! We helpen je verder op weg met onze branche inzichtentool. Vul je branche in en je krijgt de meest gekozen verzekeringen in jouw branche te zien. Bekijk direct wat er wel en niet verzekerd is. Zo maak je een geïnformeerde keuze.

Aan de slag

Wat dekt een zakelijke aanhangerverzekering?

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Wat kost een aanhangerverzekering?

De kosten van de zakelijke aanhangwagenverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld de waarde van je aanhangwagen. Om alvast een goed beeld van je kosten te krijgen kun je alvast eenvoudig een indicatie van je premie berekenen. Je zit dan nog nergens aan vast.

Aanvullende informatie en voorwaarden

Veelgestelde vragen

Een aanhangerverzekering afsluiten?

phone

Hulp nodig?