Vervoerdersaansprakelijk­heidsverzekering

Voor schade aan spullen die je voor anderen vervoert

Standaard verzekerd tot € 600.000,- per gebeurtenis
Spullen van de chauffeur verzekerd tot € 2.500,-
Aanvullende container- en traileraansprakelijkheid mogelijk

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Wat is een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering?

Met de Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn spullen die je voor anderen vervoert verzekerd voor schade en verlies. De verzekering wordt ook afgesloten door bedrijven die transport regelen of transport uitvoeren en opslag bieden.

Voor wie is de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering?

Bedrijven die zelf spullen vervoeren Bedrijven die het vervoer regelen (expeditie) Bedrijven die het vervoer en de opslag (warehousing) regelen van spullen die vervoerd worden

Aanvullende dekking: Container- en traileraansprakelijkheid

Op zoek naar een Container- en traileraansprakelijkheidverzekering? Deze verzekering is alleen af te sluiten als je al een Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® hebt. Maak je vaak gebruik van containers, trailers en opleggers van anderen? Meestal is de vervoerder aansprakelijk voor schade aan spullen die hij in gebruik heeft. Met de Container- en traileraansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je hiervoor verzekerd.

Voorbeelden van verzekerde schade:

Schade aan containers, trailers en opleggers van anderen verzekerd Bijdrage averij-grosse Bergings- en opruimkosten met een maximum van 10% van het verzekerde bedrag

Wat is verzekerd?

Veelgestelde vragen

Een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer