Samen voor jezelf beginnen

Zelfstandig ondernemen. Dat klinkt alsof je er alleen voor staat. Maar niets is minder waar. Want Rabobank denkt op allerlei manieren met je mee.

Rabo ZZP Rekening vanaf €0 per maand

Nieuw: Rabo ZZP Rekening

We begrijpen dat je als starter nergens aan vast wil zitten. Daarom hebben we speciaal voor jou de Rabo ZZP Rekening. Geen vaste kosten en je kunt elke maand opzeggen. Voor deze rekening betaal je dus alleen voor je transacties. Net gestart? Dan geven we je Rabo Startersvoordeel: de eerste 6 maanden betaal je zélfs niet voor je transacties in euro’s.

Geen vaste kostenJe Eurobetalingen de eerste 6 maanden gratisMaandelijks opzegbaar
Illustratie van een pen en een bedrukt papier

Ook handig: hulp bij je ondernemingsplan

Ben je nog bezig met je ondernemingsplan of moet je hier nog aan beginnen? Dat kan een flinke klus zijn. Maar het is wel slim om te doen. Het helpt je om je ideeën concreet te maken en je doelen te bereiken. Voor wat houvast en inspiratie hebben we een gratis template voor je klaarstaan én voor zeven branches bieden we een bedrijfsplanvoorbeeld.

Naar voorbeeld ondernemingsplan
Website elementen van IkGaStarten.nl

IkGaStarten: jouw kennisplatform

Voor jezelf beginnen doe je samen. Bijvoorbeeld door slim gebruik maken van de kennis en ervaring van anderen. Daarom is er IkGaStarten. Hét kennisplatform voor startende ondernemers. En de website is nu nóg handiger geworden, want hij is onlangs vernieuwd. Van handige afvinklijstjes tot aan tips over de eerste keer btw-aangifte. Elke dag vind je slimme tips die je leven als ondernemer makkelijker en leuker maken.

Ga naar ikgastarten.nl

Veelgestelde vragen

Waar betaal je wel voor bij een Rabo ZZP Rekening?

Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: per transactie betaal je een vast bedrag van € 0,39. Neem je ook andere betaalproducten af zoals een zakelijke creditcard of een boekhoudpakket, dan gelden hier de voorwaarden van deze producten. De kosten van overige financiële producten staan dus los van je Rabo ZZP Rekening. Bekijk voor meer informatie over de tarieven ook onze tarievenfolder.

Waar betaal je niet voor bij een Rabo ZZP Rekening?

Voor de Rabo ZZP Rekening betaal je geen vaste maandelijkse kosten. Dus je Rabo ZZP Rekening, Rabo WereldPas en toegang tot Rabo Business Banking (online bankieren) en de Rabo App zijn gratis.

Wat zijn Eurobetalingen?

Eurobetaling zijn betalingen binnen de SEPA-landen (Single Euro Payments Area). Een Eurobetaling binnen het SEPA-gebied is een standaard betaling in euro’s. Hiervoor betaal je met een Rabo ZZP Rekening € 0,39. Als starter zijn deze betalingen het eerste halfjaar gratis.

Wat houdt Rabo Startersvoordeel bij een Rabo ZZP Rekening in?

Ben je net met je eigen bedrijf gestart? En sta je korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KvK? Goed nieuws: je krijgt Rabo Startersvoordeel. Zo start je voordelig en dat is wel zo fijn. Dit betekent dat je Eurobetalingen de eerste zes maanden gratis zijn. Maar het Startersvoordeel is meer dan dat. Je kunt ook gebruik maken van de volgende voordelen:

Een halfjaar gratis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van InterpolisMet de Rabo PinBox laat je klanten eenvoudig pinnen. Met Startersvoordeel krijg je je pinbundel het eerste halfjaar gratis.Met Rabo OnlineKassa ontvang je eenvoudig en snel betalingen in je webwinkel. Als starter betaal je de eerste zes maanden geen abonnementskostenMet Rabo SmartPin laat je jouw klanten eenvoudig betalen. Als starter heb je de eerste 6 maanden geen kosten voor je pintransacties van je Rabo SmartPin.
Lees meer over Rabo Startersvoordeel
Wat is het verschil tussen een Zakelijke Rekening en een Rabo ZZP Rekening?

Voor de Rabo ZZP Rekening betaal je geen vaste maandelijkse kosten en je betaalt per transactie een vast bedrag van € 0,39. Voor de Zakelijke Rekening betaal je een vast bedrag van€ 9,95 per maand en daarnaast betaal je € 0,09 per transactie. Wanneer je minder dan 50 transacties per maand gebruikt, dan is de Rabo ZZP Rekening voordeliger. Wanneer je meer dan 50 transacties per maand gebruikt, dan raden wij aan om door te groeien naar de Zakelijke Rekening. We kunnen je Rabo ZZP Rekening zo voor je omzetten naar de Zakelijke Rekening. Ideaal!

Hoe weet ik welke rekening het beste bij mijn bedrijf past?

Niet helemaal zeker welke rekening je moet kiezen? Vergelijk de twee zakelijke rekeningen en ontdek welke zakelijke rekening het best bij jou en je bedrijf past. Er is ook een handige wegwijzer die je helpt te ontdekken welke zakelijke rekening het best bij jou en je bedrijf past. Je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden.

Ontdek welke rekening bij mij past