Hockeymeisjes bij een lokale vereniging

Zakelijke betaalrekening voor verenigingen en stichtingen

Heb je een vereniging of stichting? Profiteer dan van de voordelen van een zakelijke betaalrekening bij Rabobank.

Wij betalen je transactiekosten met een max van € 300 per jaarAl je betalingsverkeer efficiënt en professioneel geregeldInclusief één betaalpas, online bankieren en Rabo App voor € 9,95 per maand

Bel 088 722 6666 (tijdens werkdagen tussen 8:00 - 18:00)

Voor verenigingen en stichtingen

De geldzaken regelen voor je vereniging of stichting begint met een zakelijke betaalrekening. Je ontvangt tenslotte geld van leden of donaties, en je hebt ook onkosten. Met een aparte rekening waar meerdere personen uit het bestuur toegang tot hebben houd je controle en blijven de geldzaken van je vereniging of stichting transparant. Met onze zakelijke betaalrekening heb je de basis. Naar wens kun je deze uitbreiden met onze betaalproducten. Denk bijvoorbeeld aan:

Eenvoudig contributies innen met een incassocontract.Veilig geld storten met een afstortovereenkomst.Vlotte betalingen in de kantine of op locatie met een pinautomaat.
Bekijk al onze betaalproducten

In vier stappen naar je zakelijke rekening

1234

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Voorwaarden

Goed om te weten: bij Rabobank noemen we de Zakelijke Rekening ook wel Rekening Courant. De voorwaarden van de Rekening Courant zijn dus de voorwaarden van de Zakelijke Rekening voor verenigingen en stichtingen. Lees de voorwaarden van de Zakelijke Rekening goed voor voordat je deze opent.