Onze actuele zakelijke creditrentes Betalen

Op deze pagina vind je de actuele creditrentepercentages van alle zakelijke betaalproducten. De rentetarieven zijn variabel. Dit betekent dat de creditrente ieder moment kan wijzigen. De saldoschijven en rentepercentages zijn onder voorbehoud.

Hoe berekenen we de rente?

De rente op je rekening berekenen wij op basis van jouw dagelijkse valutaire saldo. Dit is het saldo waarover de bank rente vergoedt of berekent. Daarbij gaan wij uit van het werkelijke aantal dagen in een maand en jaar. In 2024 rekenen wij bijvoorbeeld met 366 dagen omdat het een schrikkeljaar is. De rentetarieven op deze pagina gelden per jaar, maar omdat wij de rente van je betaalrekening per maand afrekenen kan de effectieve rente anders zijn.

Voor de Rabo ZZP Rekening, Zakelijke Rekening, Zakelijke Beheerrekening, Rentecompensatie en Zero-targetbalancing berekenen wij de rente op basis van drie saldoschijven. Iedere saldoschijf kent een eigen rentepercentage. De saldoschijven en rentepercentages kunnen wijzigen. Voorafgaand aan een wijziging informeren wij je.

Stel dat in de toekomst negatieve rente terugkomt, dan wordt het bedrag aan te betalen rente gereserveerd van je tegoed, zodat de rente betaald kan worden. Het opnemen van je hele tegoed is op dat moment niet mogelijk.

Andere gemaakte afspraken

Hebben wij andere afspraken met je gemaakt over de hoogte van je creditrente? Omdat je bijvoorbeeld meerdere zakelijke rekeningen hebt, dan gelden deze afspraken.

phone

Hulp nodig?