Huurdersbelang­verzekering

Voor brand-, inbraak- of waterschade die ontstaat aan de verbeteringen van je pand

    Aanpassingen in het gehuurde pand verzekerdVertrouwd verzekerd via Rabobank bij Interpolis24 uur per dag online of telefonisch schade melden

We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Wat is een huurdersbelangverzekering?

Als er brand-, inbraak- of waterschade ontstaat aan de verbeteringen in het pand, zijn de gevolgen voor de huurder. De Huurdersbelangverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt schade aan de aanpassingen in het pand. Alleen aanpassingen die onderdeel zijn van het gebouw zijn verzekerd. Het verschilt per situatie wat onder huurdersbelang valt. De verhuurder blijft verantwoordelijk voor zijn eigendommen, dus check je huurovereenkomst goed en verzeker de spullen waarvoor jíj verantwoordelijk bent. De details vind je in de polisvoorwaarden.

Voorbeelden van verzekerde schade:

    Een elektra-installatie die je zelf uitbreidt met krachtstroomaansluitingen Bestickering op de ruiten van een winkel Jouw zonnepanelen op het dak

Garantie tegen onderverzekering

Je onderneming kan snel veranderen. Daarom heb je met deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® garantie tegen onderverzekering. Het enige wat je hoeft te doen om deze garantie te behouden, is jaarlijks je polis actualiseren. Dit doe je gemakkelijk via Rabo Internetbankieren óf in de Rabo Bankieren App. Zo zijn tussentijdse wijzigingen in het jaar daarna automatisch meeverzekerd, ongeacht de hoogte van het bedrag.

Een voorbeeld:

Je huurt een bedrijfspand in december 2021. Alleen de keuken, verwarming en het toilet voldoen niet aan je eisen. Deze vernieuw je in februari 2022. De waarde van alle aanpassingen geef je tijdens je jaarlijkse update in oktober door. Door de garantie tegen onderverzekering zijn deze automatisch verzekerd.

Vaak gekozen verzekeringen in je branche

Weet jij niet welke verzekeringen passen bij je bedrijf? Geen zorgen! We helpen je verder op weg met onze branche inzichtentool. Vul je branche in en je krijgt de meest gekozen verzekeringen in jouw branche te zien. Bekijk direct wat er wel en niet verzekerd is. Zo maak je een geïnformeerde keuze.

Aan de slag

Wat is verzekerd?

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Log in en bereken je premie
Een berekening duurt slechts 2 minuten