Annuïteitenhypotheek

Netto maandlasten van de hypotheek worden steeds iets hoger.

Gelijke bruto maandlasten tijdens de rentevaste periodeLagere netto maandlasten in het begin bij hypotheekrenteaftrekZekerheid dat de hypotheek op einddatum volledig is afgelost
Grafiek Annuïteitenhypotheek met rente en aflossing

Wat is een Annuïteitenhypotheek?

Met een Annuïteitenhypotheek blijven je maandlasten tijdens de gehele looptijd gelijk zolang de rente niet wijzigt. Het bedrag dat je iedere maand betaalt, noemen we de annuïteit. De annuïteit bestaat uit: aflossing en rente. De hoogte van de aflossing en het rentebedrag veranderen iedere maand. In het begin betaal je het grootste deel rente en los je minder af. Tegen het einde van de looptijd betaal je minder rente en los je juist meer af.

Logo Annuiteiten hypotheken MoneyView

Voorwaarden Annuïteitenhypotheek

Bij Rabobank kies je voor Basisvoorwaarden of Plusvoorwaarden. Welke het beste bij jou passen, hangt af van je voorkeur en wat mogelijk is in jouw situatie. Laat jezelf goed informeren als je een hypotheek afsluit. Lees de voorwaarden goed door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Is een Annuïteitenhypotheek iets voor jou?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over een Annuïteitenhypotheek. Maak een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek.