Plusvoorwaarden hypotheek

Je kiest afhankelijk van jouw situatie voor of de Basis- of de Plusvoorwaarden. Een combinatie van deze voorwaarden is niet mogelijk. Kies je voor een Rabobank hypotheek met Plusvoorwaarden, dan kies je voor hypotheekvoorwaarden met meer mogelijkheden en flexibiliteit. Een comfortabel gevoel. De belangrijkste kenmerken van de Plusvoorwaarden hebben we voor je uitgelicht. De uitgebreide informatie over deze hypotheekvoorwaarden lees je in de brochure.

Rabobank

Kenmerken Plusvoorwaarden

    Af te sluiten met alle hypotheekvormen Keuze uit alle rentevaste periodes en variabele rente Rente in offerte kan bij verstrekking van de lening lager zijn Lening voor aankoop woning opnemen binnen 18 maanden na offertedatum Geen annuleringskosten bij wijzigen, annuleren of aflopen van de offerte

Tijdens de looptijd van je hypotheek

    Rente in verlengingsaanbod kan lager zijn op renteverlengingsdatum Verhuisregeling: hypotheek meenemen binnen zes maanden (alleen met Plusvoorwaarden) Zonder vergoeding tot 20% aflossen per jaar Rentemiddeling mogelijk

Basisvoorwaarden omzetten naar Plusvoorwaarden

Heb je een Rabobank hypotheek met Basisvoorwaarden en wil je deze omzetten naar Plusvoorwaarden? Dan kan je voor deze aanpassing een afspraak maken met een adviseur, dit adviesgesprek is verplicht. Plan een afspraak waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. Bij deze wijziging betaal je advies- en wijzigingskosten. We vragen je ook om je inkomensgegevens.

Zijn de Plusvoorwaarden iets voor jou?

Lijkt een hypotheek met Plusvoorwaarden je iets? Bereken je maandlasten en bekijk of het bij jouw situatie en woonwensen past.

phone

Hulp nodig?