RaboCard

De RaboCard krijg je kosteloos bij het Rabo BasisPakket of voor een klein bedrag extra per maand bij het DirectPakket of StudentenPakket

    Standaard bestedingslimiet € 1.000 per maandLimiet wijzigen mogelijk tot maximaal € 10.000Veel aankopen 180 dagen verzekerd*Ook contactloos betalen met je creditcard, mobiel of smartwatchCreditcard zelfservice: de meeste zaken regel je eenvoudig zelf

*Hierover lees je verderop op de pagina meer.

Illustratie wereldbol

RaboCard, onze basis creditcard

Met de RaboCard betaal je gemakkelijk en veilig in binnen- en buitenland en online. Veel aankopen zijn met de RaboCard 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging. Je kunt deze creditcard eenvoudig online aanvragen als je bij ons het BasisPakket hebt. Heb je het StudentenPakket of het DirectPakket? Dan is het voordeliger om je pakket om te zetten naar het BasisPakket dan om een losse RaboCard aan te schaffen. Heb je nog geen betaalpakket bij Rabobank? Vraag deze dan eerst aan. Je hebt namelijk een betaalpakket nodig om een creditcard aan te kunnen vragen.

Betaalpakket omzetten

Daarom een creditcard bij Rabobank

payment confirmation success

Met je creditcard betalen was nog nooit zo handig

Contactloos of via Apple Pay betalen met je creditcard? Betaal met je creditcard in webshops, winkels en restaurants. Reserveer een hotel of auto. Betaal veilig met je creditcard op de manier die jij wilt. Bekijk welke creditcard bij jou past.

Rabobank

Regel veel zelf voor je creditcard

Ben je benieuwd hoe je je creditcard activeert of hoe je je creditcard blokkeert als je hem verliest? Je pincode vergeten? Van plan een aankoop te doen die hoger is dan je bestedingsruimte? Regel het eenvoudig via de creditcard zelfservice.

Producten verzekerd

Verzekeringen creditcard

Een aankoop gedaan met je creditcard en het is gestolen, kapot of je bent het verloren. Je vlucht of bagage is vertraagd en je moet noodzakelijke aankopen doen. Aankopen gedaan met je creditcard zijn in veel situaties verzekerd of worden vergoed.

Zo vraag je een RaboCard aan

Nog geen klant?

Als je nog geen klant bent bij Rabobank open dan eerst het Rabo BasisPakket. Tijdens de aanvraag kun je aangeven dat je een RaboCard wenst.

Online shoppen

Al wel klant, maar nog geen Rabo BasisPakket?

Je kunt de RaboCard aanvragen als je een Rabo BasisPakket bezit. Heb je het Rabo DirectPakket? Dan is het voordeliger om je betaalpakket om te zetten naar een Rabo BasisPakket.

Man surft op betaalpas

Heb je het Rabo BasisPakket al?

Log dan in en vraag eenvoudig je Rabo Card aan. Na goedkeuring van je aanvraag heb je je creditcard binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Vergeet niet je creditcard te activeren voor gebruik!

Creditcard zelfservice

Ben je benieuwd hoe je jouw creditcard activeert, hoe je jouw creditcard blokkeert als je hem verloren bent? Of ben je opzoek naar een overzicht van jouw uitgaven, of wil je een kopie van je afschriften ontvangen? Met onze creditcard zelfservice vind je alle antwoorden op de meestgestelde vragen over jouw creditcard.

Voorwaarden RaboCard

Het PDF-document ‘Informatie over verzekeringen en services RaboCard en Rabo GoldCard’ van januari 2022 is de geactualiseerde versie van het nu niet meer geldende informatieblad ‘Kenmerken verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo Goldcard’ van 2009.

Veelgestelde vragen over de RaboCard

Vraag jouw RaboCard aan

phone

Hulp nodig?