Rabo JongerenRekening

De gratis betaalrekening die met je kind van 0 tot 18 jaar meegroeit.

Rood staan is niet mogelijkKijk mee via je eigen Rabo AppBepaal zelf wanneer je kind online mag bankierenKies een leuk welkomstcadeau
€ 0
per maand

Online binnen enkele minuten gratis te openen

Betaalrekening voor kind

Leer je kind veilig omgaan met geld

De beste manier om dingen te leren, is door ze te doen. Van het pinnen van een ijsje van het eigen zakgeld tot het storten van het salaris van een bijbaantje. Leer je kind bankieren in een veilige omgeving, met jou als ouder in de regie. Open een Rabo JongerenRekening.

Zelf in de regie via je Rabo App

Bankieren met je kind dashboard
Regel veel voor de Rabo JongerenRekening van je kind via je 'Bankieren met je kind' dashboard in je Rabo App.
Dit kun je allemaal zelf instellen
Regel alles voor de betaalpas
Vraag zelf eenvoudig en gratis een betaalpas aan voor je kind via het 'Bankieren met je kind' dashboard in de Rabo App, wanneer jullie eraan toe zijn. Is de betaalpas (tijdelijk) kwijt? (De)blokkeer zelf eenvoudig en direct de betaalpas. Contactloos betalen aan-/uitzetten? Dat kun je ook zelf.
Activeer Rabo Online Bankieren voor je kind
Activeer zelf online bankieren voor je kind in het 'Bankieren met je kind' dashboard in je Rabo App, wanneer jullie eraan toe zijn. Met de Rabo App heeft je kind o.a. inzicht in de eigen inkomsten en uitgaven, erg leerzaam.
Stel saldo meldingen in
Wil je graag een pushbericht ontvangen wanneer je kind bijvoorbeeld iets heeft gekocht? Activeer in het ‘Bankieren met je kind’ dashboard in je Rabo App dat je saldo meldingen wilt ontvangen.
Stem mee met Rabo ClubSupport
Geef je kind vanaf 12 jaar toestemming om zich gratis lid te maken van Rabobank via je 'Bankieren met je kind' dashboard in de Rabo App. Zo kan je kind bijvoorbeeld meestemmen voor de eigen club tijdens Rabo ClubSupport. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Kies jullie welkomstcadeau bij het openen van de Rabo JongerenRekening

Open gratis de Rabo JongerenRekening

Binnen enkele minuten te openen

Zo werkt de Rabo JongerenRekening

Open Rabo JongerenRekening via Rabo App

Open de Rabo JongerenRekening

De betaalrekening voor je kind is online binnen enkele minuten te openen via je Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Toon meer
Bankieren met je kind Rabo App

Bekijk ‘Bankieren met je kind’

Stel eenvoudig in wat je kind wel en niet mag met de betaalrekening.

Toon meer
Betaalrekening voor je kind

Aan de slag

Zakgeld, pinnen, salaris van bijbaantje. Breng de financiële opvoeding in de praktijk, ga samen aan de slag.

Toon meer
18 jaar betaalrekening kind

18 jaar

We zetten de betaalrekening van je kind automatisch om naar het gratis Rabo StudentenPakket.

Toon meer

Veelgestelde vragen over de Rabo JongerenRekening

Voor welke leeftijd is de Rabo JongerenRekening?

De Rabo JongerenRekening is voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Voor de wat jongeren kinderen is de betaalrekening handig om te leren omgaan met digitaal geld, bijvoorbeeld met zakgeld. Hoe ouder je kind wordt, hoe vaker je kind de betaalrekening zelf gaat gebruiken. Maar jij als ouder blijft tot de 18e verjaardag de beheerder over de betaalrekening en kunt aangeven wat je kind wel en niet mag.

Waar vind ik 'Bankieren met je kind'?

In het 'Bankieren met je kind' dashboard zie je hoeveel geld er op de betaalrekening van je kind staat. Maar kun je ook veel zelf instellen voor de Rabo JongerenRekening, bijvoorbeeld of je kind online mag bankieren. Zo heb je als ouder de touwtjes in handen. Ga in je Rabo App op via Rabo Online Bankieren naar 'Service', daar vind je het 'Bankieren met je kind' dashboard.

Moet ik klant zijn bij Rabobank om een betaalrekening voor mijn kind te openen?

Ben je als ouder klant van de Rabobank dan kun je de Rabo JongerenRekening beheren via je Rabo App of Rabo Online Bankieren. Wanneer je geen klant bent van de Rabobank kun je ook een betaalrekening voor je kind openen, neem daarvoor contact op met Rabobank. Je kunt dan geen gebruik maken van de Rabo App maar ontvangt maandelijks rekeningafschriften.

Hoe werkt het doneren van je welkomstcadeau?

Open je online een Rabo RegenboogRekening of Rabo JongerenRekening voor je kind dan mag je een mooi welkomstcadeau uitkiezen. Je hebt daarbij de mogelijkheid om je welkomstcadeau te doneren aan Stichting Jarige Job. Kies ervoor dat wij namens jou € 10 of een mooi cadeau doneren.

Lees meer over welkomstcadeau doneren
Kan mijn kind betalen met de mobiel?

Ja, vanaf de 16e verjaardag kan je kind ook met de mobiel betalen. Heeft je kind een iPhone, dan kan je kind betalen met Apple Pay. Heeft je kind een Android device, dan kan je kind betalen met de Rabo Wallet.

Bekijk hier de betaalopties met een mobiel
Kan mijn kind de PinPin-pas of PASSI-pas vervangen?

Ja, dit kan jij of je kind aanvragen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Kind: Ga via de Rabo App of Rabo Online Bankieren naar 'Service' en vraag hier een Rabo Wereldpas aan. Ouders: Ga via de Rabo App of Rabo Online Bankieren naar 'Bankieren met je kind' en vraag hier een Rabo WereldPas voor je kind aan.
Lees meer over de betaalpas van je kind

Open gratis de Rabo JongerenRekening

Binnen enkele minuten een betaalrekening die met je kind meegroeit