Rabobank

Je kind zelf laten sparen

Een nieuwe fiets, smartphone of spelcomputer. Kinderen hebben vaak veel op hun wensenlijstje staan. Het is daarom belangrijk dat een kind leert geld opzij te zetten voor dingen die hij of zij graag wilt hebben. Dat kan met de Rabo SpaarRekening. Met deze spaarrekening leer je je kind zelf sparen op het moment dat het uitkomt. Handig toch?

Goed om te weten

Om deze spaarrekening te kunnen openen, heeft je kind een Rabo JongerenRekening met toegang tot Rabo Online Bankieren nodig. Als dat is geregeld kun je eenvoudig een Rabo SpaarRekening openen. Het is ook mogelijk dat je kind zelf de rekening aanvraagt. Je geeft dan als ouder toestemming voor het openen. Kinderen van 16 jaar of ouder kunnen de rekening ook zelf openen.

Meisje met Ipad in haar hand

Rabo SpaarRekening

Jong geleerd, is oud gedaan. Met de Rabo SpaarRekening kan je kind gemakkelijk overboeken, tegoed checken, spaarpotjes maken of automatisch sparen.

    Ontvang een variabele rente tot 1,70%* Storten en opnemen wanneer je wilt Op naam van je kind Maak gratis spaarpotjes voor spaardoelen Open eenvoudig binnen 2 minuten via de Rabo App of Rabo Online Bankieren

*Rentewijzigingen voorbehouden

Lees meer over de Rabo SpaarRekening

Liever zelf sparen voor je kind?

Vind je het spannend om je kind zelf te laten sparen of wil je liever zelf de controle houden? Dan kun je ook kiezen om zelf te sparen voor je kind. Dit kan op naam van je kind of op eigen naam. Lees hieronder wat de voor- en nadelen van beide mogelijkheden zijn en kies de spaarrekening die bij jouw wensen past.

Leer je kind zelf sparen

Je opent een Rabo SpaarRekening eenvoudig binnen 2 minuten via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.