Jongen met gitaar en mobiel in zijn hand

Makkelijker en leuker sparen met spaarpotjes

Met spaarpotjes kun je doelgericht en overzichtelijk sparen, bijvoorbeeld om een huis te kopen of voor die nieuwe auto of een vakantie. Zo heb je niet meer al je spaargeld op één hoop staan, maar een digitale spaarpot per spaardoel. Ontdek hier zelf hoe spaarpotjes werkt!

Spaarpotjes in de Rabo App

Overzichtelijk sparen met spaarpotjes

Spaarpotjes zijn voor jou beschikbaar in de Rabo App en Rabo Online Bankieren als je de Rabo SpaarRekening hebt. Aan het gebruik van spaarpotjes zijn geen kosten verbonden.
    Voor elk spaardoel een eigen gratis spaarpotje Maak tot 20 spaarpotjes per Rabo SpaarRekening Gemakkelijk je voortgang zien

Wist je dat...

..er al meer dan 1 miljoen spaarpotjes geopend zijn?

Animatie Spaarpotjes

Hoe werken spaarpotjes bij Rabobank?

Je vindt je spaarpotjes in de Rabo App en Rabo Online Bankieren via het Overzicht van je rekeningen in je Rabo SpaarRekening. Per spaarpot met een doelbedrag zie je de voortgang via een groene voortgangsbalk. Je kunt op ieder moment saldo overboeken van en naar een spaarpotje of tussen twee spaarpotjes.

Om spaarpotjes te maken heb je een Rabo SpaarRekening nodig. Je opent deze spaarrekening eenvoudig online. Voor de rekening zelf betaal je geen kosten.

In 7 stappen een spaarpotje maken:

1
Log in en ga naar 'Mijn overzicht'.
2
Ga naar je Rabo SpaarRekening.
3
Klik bovenin op ‘Spaarpotje maken’.
4
Geef je spaarpotje een naam en pas eventueel het icoon aan.
5
Als je wilt, kies je een doelbedrag en een datum waarop je het doel wilt bereiken.
6
Klik op 'Aanmaken'. Je spaarpot is nu gemaakt.
7
Vul je nieuwe spaarpot direct door geld over te boeken of automatisch sparen in te stellen

Veelgestelde vragen over spaarpotjes

Klaar om te beginnen met spaarpotjes?

Nu je weet hoe spaarpotjes werkt, kun je zelf aan de slag. Maak eenvoudig online spaarpotjes en ervaar het gemak van doelgericht en overzichtelijk sparen. Als je nog geen Rabo SpaarRekening hebt, open deze dan eerst en maak direct een digitale spaarpot.