Rabo SpaarRekening

Spaar en neem op wanneer het jou uitkomt. Rabo SpaarRekening is de spaarrekening van nu. Open online binnen 2 minuten.

    Variabele rente tot 1,70%*Geen afsluitkostenGratis spaarpotjes voor al je doelen
Al meer dan 6,5 miljoen keer geopend

*Rentewijzigingen voorbehouden

Nog geen klant? Open dan eerst een betaalrekening.

Groep jongens op een sportveld

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor sportlidmaatschap bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie.

De belangrijkste kenmerken van de Rabo SpaarRekening

Telefoon met Rabo Betaalverzoek

Het gemak van online

Eenvoudig overboeken, direct inzicht via de Rabo App, spaarpotjes maken, je spaarrekening een naam geven. Met de Rabo SpaarRekening zit jij achter het stuur en regel je het online.

Illustratie varken met munten

Leuker sparen met spaarpotjes

Binnen je Rabo SpaarRekening kun je tot 20 spaarpotjes aanmaken, via Rabo Online Bankieren of de Rabo App. Zo spaar je doelgericht en overzichtelijk voor je doelen.

Illustratie beschermingsschild

Nederlandse Depositogarantie

Geld op deze rekening wordt automatisch beschermd door de Nederlandse Depositogarantie. Van 1 cent tot € 100.000 per persoon per bank.

Zo werkt de Rabo SpaarRekening

Illustratie mobiel

1. Open een Rabo SpaarRekening

Eenvoudig, online en geen afsluitkosten.

Spaarvarken met munten

2. Geld overboeken naar je spaarrekening

Tijd om je spaarrekening te laten groeien.

Illustratie mobiel en laptop

3. Online inzicht in je Rabo SpaarRekening

Overal je spaarrekening bij de hand.

Geldzak

4. Geld opnemen van je spaarrekening

Heb je je spaardoel bereikt? Neem dan het bedrag dat je nodig hebt op van je spaarrekening.

Illustratie vogeltje met munt

Je kind zelf laten sparen met de Rabo SpaarRekening

Jong geleerd, is oud gedaan. Wil je je kind zelf laten sparen? Dat kan met de Rabo SpaarRekening. Laat je kind gemakkelijk overboeken, tegoed checken of automatisch sparen. Het is mogelijk om deze rekening naast een Rabo RegenboogRekening te openen.

Om een Rabo SpaarRekening te openen heeft je kind een Rabo JongerenRekening met toegang tot Rabo Online Bankieren nodig. Vervolgens kun je eenvoudig de Rabo SpaarRekening openen. Je kind kan ook zelf de rekening aanvragen. Je geeft dan als ouder toestemming voor het openen. Kinderen van 16 jaar of ouder kunnen de rekening ook zelf openen.

Rabo SpaarRekening ook als je niet online bankiert

Ook als je niet online bankiert is het verstandig een buffer voor later op te bouwen. Dan kan je met de Rabo SpaarRekening ‘op papier bankieren’. Maar houd dan wel rekening met een aantal beperkingen. Je mist dan bijvoorbeeld het dagelijkse inzicht en het gemak van spaarpotjes. Als je geld wil opnemen van het bedrag dat je hebt gespaard, dan duurt dat ook enkele dagen voordat je erover kan beschikken. Wil je met de Rabo SpaarRekening ‘op papier bankieren’? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bankier je wel online? Dan bankier je automatisch ook online voor je Rabo SpaarRekening. Je kan dan niet kiezen om met je Rabo SpaarRekening ‘op papier te bankieren’.

Veelgestelde vraag

Voorwaarden van Rabo SpaarRekening

Lees voor het openen van Rabo SpaarRekening de voorwaarden goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De uitgangspunten voor het aantal (extra) spaarrekeningen vind je hieronder.

Productkenmerken en voorwaarden Rabo SpaarRekening 2020

Klaar om te starten met de Rabo SpaarRekening?

phone

Hulp nodig?