Betaalrekening openen bij de Rabobank

Klant worden bij Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons je bankzaken vol zelfvertrouwen regelt. Maar we doen meer dan bankieren alleen.

Als klant van Rabobank krijg je:

Inzicht in je geldzaken met de Rabo App Contactloos betalen met Apple Pay of Google Pay Gratis Overstapservice Er is altijd een adviseur die je vooruit helpt Maak het verschil met Rabo Lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden

Als coöperatie heeft Rabobank geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door ook lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen.

Digitaal geld overmaken

Betaalrekening openen

Open een rekening voor jezelf of voor jullie samen. Onze meest gekozen betaalrekening open je binnen 5 minuten online. Ook voor jullie samen. Of stap gemakkelijk over naar de Rabobank met onze overstapservice.

Stap volledig over met de Overstapservice

Aan de slag met je nieuwe betaalrekening? Met de gratis Overstapservice zorgen we ervoor dat automatische incasso’s van je oude betaalrekening vanzelf binnenkomen op je nieuwe betaalrekening. Dat scheelt jou een hoop werk!

Fiscaal inwonerschap

De Nederlandse overheid werkt samen met andere landen om belastingontduiking tegen te gaan. Daarom zijn wij wettelijk verplicht aan de Nederlandse Belastingdienst door te geven welk land je fiscale woonplaats is.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer