Beleggingsvisie

Wil je op de hoogte blijven rondom beleggen? Lees dan onze maandelijkse beleggingsvisie. Hierin gaan we dieper in op de trends en verwachtingen voor de economie en financiële markten, en vertellen we meer over onze beleggingsvoorkeuren.

Actuele beleggingsvisie - Juni 2024

Onze beleggingsexperts blijven positief over de beleggingsomgeving en houden een voorkeur voor aandelen. Hieronder lees je waarom.

Podcast

Luister naar de podcast en abonneer je

Hoogterecords op aandelenbeurzen, AI en de AEX

In deze aflevering hoor je waarom je volgens onze experts geen 'hoogtevrees' hoeft te hebben als aandelenbelegger. We zoomen in op AI en de impact van de verkiezingen in een aantal belangrijke opkomende landen. We sluiten af met een nieuwe rubriek, waarin we vragen van luisteraars beantwoorden. Dit keer gaan die over de AEX. Heb je zelf een vraag, mail hem dan naar: fm.nl.blikopbeleggen@rabobank.nl. Laat je bijpraten of lees onze uitgebreide beleggingsvisie.

Man kijkt op laptop

Meer beleggingsnieuws?

Wil je meer lezen over economische ontwikkelingen, het laatste beleggingsnieuws en trends? In ons nieuwsarchief vind je wekelijkse publicaties die dieper ingaan op de actualiteit, geschreven door onze experts. Ook kun je hier teruglezen wat we de afgelopen tijd hebben gepubliceerd over de onderwerpen die jij interessant vindt.

Ga naar beleggingsnieuws

Goed om te weten

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

phone

Hulp nodig?