Mannen en vrouw lopen in kantoor

Beleggingsvisie

Wil je op de hoogte blijven rondom beleggen? Lees dan onze beleggingsvisie. Hierin gaan we dieper in op de trends en verwachtingen voor de economie en financiële markten, en vertellen we meer over onze beleggingsvoorkeuren. Op deze pagina verschijnt vier keer per jaar een uitgebreide beleggingsvisie en maandelijks een beknopte versie.

Uitgebreide beleggingsvisie

Elk kwartaal staan we in onze beleggingsvisie uitgebreid stil bij de economische vooruitzichten, de kansen voor de verschillende beleggingscategorieën en onze beleggingsvoorkeuren. We kijken vooruit op het komende kwartaal en in december op het komende kalenderjaar.

Maandvisie financiële markten Rabobank

In de maandelijkse beleggingsvisie geven we een globale update over de belangrijkste ontwikkelingen in de financiële markten en onze opinie op de beleggingscategorieën.

Man kijkt op laptop

Meer beleggingsnieuws?

Wil je meer lezen over economische ontwikkelingen, het laatste beleggingsnieuws en trends? In ons nieuwsarchief vind je wekelijkse publicaties die dieper ingaan op de actualiteit, geschreven door onze experts. Ook kun je hier teruglezen wat we de afgelopen tijd hebben gepubliceerd over de onderwerpen die jij interessant vindt.

Ga naar beleggingsnieuws

Goed om te weten

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.