Eén online omgeving voor al je beleggingszaken

Overal je beleggingszaken inzien en regelen, dat doe je via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Zo kun je gemakkelijk de details van je portefeuille bekijken, beleggingsnieuws en beursinformatie volgen en onze beleggingsvisie lezen. Ontdek hieronder handige functies voor beleggers binnen onze online omgeving.

Functies in de Rabo App en Rabo Online Bankieren

Alle informatie over je portefeuille vind je onder het kopje ‘Beleggingen’. Je krijgt hier inzicht in de waarde, het rendement, de kosten en de spreiding van je portefeuille. Beleg je met Rabo Zelf Beleggen? Dan zie je onder ‘Beleggingen’ ook je recente orders.

Meer over Nieuws & Info

Blijf op de hoogte van de financiële markten, economie en verschillende beleggingscategorieën. Onder ‘Nieuws & Info’ vind je elke maand onze uitgebreide beleggingsvisie en elk kwartaal een video waarin we terugblikken op de belangrijkste ontwikkelingen.

Maar ook als je beleggingsnieuws of beursinformatie wil volgen, zit je hier goed. Onze experts belichten wekelijks de belangrijkste ontwikkelingen in de financiële markten. Ook lichten zij de keuzes toe die wij maken in onze beheerportefeuilles.

Liever beleggingsnieuws online lezen? Dat doe je via onze beleggingsnieuws-pagina. Hier staan verschillende publicaties rondom beleggen en kun je snel een publicatie zoeken door middel van zoekfilters.

Check elk jaar je doel, looptijd en beleggingsprofiel

Met Rabo Beheerd Beleggen bepaal je onder andere zelf je beleggingsdoel, het risico dat je wilt lopen en het aantal jaar dat je wilt beleggen. Om ervoor te zorgen dat je portefeuille hierop blijft aansluiten, vragen wij je tijdens de jaarlijkse beleggingscheck om deze afspraken te controleren.

Via de Rabo App en Rabo Online Bankieren kun je gemakkelijk je doel, looptijd en beleggingsprofiel checken, eventueel aanpassen en bevestigen. Wil je het meer dan één keer per jaar controleren? Geen probleem, je kunt in je online omgeving op ieder moment deze gegevens inzien en wijzigen.

Illustratie weegschaal

Toegang tot de Fondsselector

Wanneer je belegt met Rabo Zelf Beleggen heb je via Rabo Online Bankieren toegang tot de Fondsselector. Dit is een hulpmiddel bij het zoeken en kiezen van beleggingsfondsen en trackers. Op basis van filters die je zelf aangeeft, worden er fondsen en trackers geselecteerd. Zo kun je filteren op waar een fonds in belegt en of ze dividend uitkeren. In de bijbehorende Fondskaart vind je meer informatie over rendement, spreiding, koersen en kosten. Heb je meerdere beleggingsfondsen of trackers gevonden? Dan kun je deze met elkaar vergelijken zodat je een weloverwogen keuze kunt maken welke het beste bij jou past.

Meer informatie over de Fondsselector

Handig voor jou als belegger

Misschien gebruik je voor het eerst de Rabo App of begin je net met beleggen. Dan is het fijn om hulp te krijgen. Daarom lees je hieronder meer over het instellen van persoonlijke voorkeuren en uitleg en tips die je kunt verwachten binnen je online omgeving. Zo kun je goed voorbereid aan de slag.

Stel eenvoudig automatisch inleggen in

Je weet nu meer over de handige functies binnen de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Maar wist je ook dat als je belegt met Rabo Beheerd Beleggen, je automatisch inleggen kunt instellen? Zo kun je ongemerkt een mooi bedrag opbouwen.

phone

Hulp nodig?