Man kijkt in de App

Eén online omgeving voor al je beleggingszaken

Overal je beleggingszaken inzien en regelen, dat doe je via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Zo kun je gemakkelijk je Portefeuille-overzicht met persoonlijke rapporten bekijken, beleggingsnieuws en beursinformatie volgen en onze beleggingsvisie lezen. Ontdek hieronder handige functies voor beleggers binnen onze online omgeving.

Portefeuille-overzicht: alles over jouw portefeuille

Alle informatie over je portefeuille vind je in het Portefeuille-overzicht. Je krijgt hier inzicht in de kosten, het rendement, de spreiding en de waarde van je portefeuille. Maar dat is niet het enige. Je leest hier ook het actuele beleggingsnieuws en je kunt vanuit het Portefeuille-overzicht naar onze beleggingsvisie. Beleg je met Rabo Zelf Beleggen? Dan zie je in het Portefeuille-overzicht ook je recente orders.

Animatie Beleggen App

Meer inzicht met persoonlijke rapporten

Naast een globaal overzicht van je portefeuille kun je in je Portefeuille-overzicht ook persoonlijke rapporten bekijken. Dit zijn rapporten die dieper ingaan op de samenstelling en spreiding van je portefeuille. Daarnaast zijn er rapporten die meer inzicht geven in je rendement en kosten. Zo vind je bijvoorbeeld in het persoonlijk rapport Rendement uitgebreide informatie over je nettorendement en krijg je inzicht in je resultaten per maand en per belegging.

Altijd op de hoogte met beleggingsnieuws, beursinformatie en onze beleggingsvisie

Blijf op de hoogte van de financiële markten, economie en verschillende beleggingscategoriëren via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Zo bekijk je onder 'Visie en achtergronden' elk kwartaal onze uitgebreide beleggingsvisie en vind je maandelijks een update over je beleggingsproduct(en). Maar ook als je beleggingsnieuws of beursinformatie wil volgen, zit je hier goed. Zo kun je wekelijkse publicaties in ons nieuwsarchief bekijken die dieper ingaan op de actualiteit.

Liever beleggingsnieuws online lezen? Dat doe je via onze beleggingsnieuws-pagina. Hier staan verschillende publicaties rondom beleggen en kun je snel een publicatie zoeken door middel van zoekfilters. Zo kun je gemakkelijk filteren op onderwerpen die aansluiten bij jouw wensen.

Check elk jaar je doel, looptijd en beleggingsprofiel

Met Rabo Beheerd Beleggen bepaal je onder andere zelf je beleggingsdoel, het risico dat je wilt lopen en het aantal jaar dat je wilt beleggen. Om ervoor te zorgen dat je portefeuille hierop blijft aansluiten, vragen wij je tijdens de jaarlijkse beleggingscheck om deze afspraken te controleren.

Via de Rabo App en Rabo Online Bankieren kun je gemakkelijk je doel, looptijd en beleggingsprofiel checken, eventueel aanpassen en bevestigen. Wil je het meer dan één keer per jaar controleren? Geen probleem, je kunt in je online omgeving op ieder moment deze gegevens inzien en wijzigen.

Illustratie weegschaal

Toegang tot de Fondsselector

Wanneer je belegt met Rabo Zelf Beleggen heb je via Rabo Online Bankieren toegang tot de Fondsselector. Dit is een hulpmiddel bij het zoeken en kiezen van beleggingsfondsen en trackers. Op basis van filters die je zelf aangeeft, worden er fondsen en trackers geselecteerd. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op waar een fonds in belegt en of ze dividend uitkeren. In de bijbehorende Fondskaart vind je meer informatie over rendement, spreiding, koersen en kosten. Heb je meerdere beleggingsfondsen of trackers gevonden? Dan kun je deze met elkaar vergelijken zodat je een weloverwogen keuze kunt maken welke het beste bij jou past.

Meer informatie over de Fondsselector

Handig voor jou als belegger

Misschien gebruik je voor het eerst de Rabo App of begin je net met beleggen. Het is dan wel fijn om hulp te krijgen. Daarom lees je hieronder meer over het instellen van persoonlijke voorkeuren en uitleg en tips die je kunt verwachten binnen je online omgeving. Zo kun je goed voorbereid aan de slag.

Illustratie vergrootglas en brief

Bekijk eenvoudig mutaties, nota’s en je dekkingsoverzicht

Met de Rabo App en Rabo Online Bankieren bekijk je eenvoudig en snel een overzicht van alle mutaties die in je portefeuille hebben plaatsgevonden. Wij houden alles netjes voor je bij, zodat je later nog iets kunt terugzoeken. Ook kun je hiervan de nota's inzien, deze wordt als PDF getoond.

Naast mutaties en nota’s is het mogelijk om je dekkingsoverzicht te raadplegen in onze online omgeving. Hierin vind je een weergave van je zekerheden en verplichtingen. Dit geldt alleen als je belegt met Rabo Zelf Beleggen of Rabo Advies Beleggen.

Vind gemakkelijk informatie over verschillende beleggingsproducten

Ben je op zoek naar handige informatie over je beleggingsproducten? Via de Rabo App en Rabo Online Bankieren kun je dit gemakkelijk vinden. Zo bekijk je bijvoorbeeld de koersinformatie van een aandeel per dag, maand of zelfs over meerdere jaren. Volg het nieuws over bedrijven waar je één of meerdere aandelen van in bezit hebt en zie wat er voor de komende tijd op de agenda staat. Ook krijg je inzicht in kerncijfers en opinies én lees je meer over het beleggingsproduct zodat je kunt bepalen of het bij jou als belegger past.

Al deze informatie vind je door in je portefeuille op het gewenste beleggingsproduct te klikken of door de naam van het product in het zoekveld in te voeren.

Stel eenvoudig automatisch inleggen in

Je weet nu meer over de handige functies binnen de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Maar wist je ook dat als je belegt met Rabo Beheerd Beleggen je automatisch inleggen kunt instellen? Zo kun je ongemerkt een mooi bedrag opbouwen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer