Rabo Zelf Beleggen

Met Rabo Zelf Beleggen beleg je zelfstandig en zonder adviseur. Je hebt een eigen visie op bedrijven en producten waarin je wilt beleggen.

    Je belegt zelfstandig en zonder adviesBreed assortiment, ook duurzame beleggingen en Rabobank CertificatenStarten kan vanaf ieder bedragAltijd en overal online inzicht in je beleggingsportefeuilleService Centrum Beleggen voor hulp en praktische vragen
Al meer dan 300.000 klanten hebben Rabo Zelf Beleggen

Illustratie kompas

Beleggen met Rabo Zelf Beleggen

Met Rabo Zelf Beleggen heb je er plezier in om je te verdiepen in de financiële markten. Je maakt bewuste keuzes welke kosten je acceptabel vindt en het risico dat je wilt lopen. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je krijgt toegang tot uitgebreide beleggingsinformatie en inzicht in je portefeuille om goed geïnformeerd je keuzes te maken.

Rabo Zelf Beleggen in de Rabo App

Bekijk onder andere de waarde van je portefeuille en de status van je orders. Meer informatie, rapportages of nieuws over je beleggingen vind je onder de verschillende tabs.

Aan de slag met Rabo Zelf Beleggen

Illustratie mobiel met handen

1. Vraag Rabo Zelf Beleggen aan

Via Rabo Online Bankieren of de Rabo App vraag je eenvoudig Rabo Zelf Beleggen aan. Je regelt dit zelf online in een paar minuten.

Illustratie dartboard

2. Bepaal waarin je wil beleggen

Kies één of meerdere beleggingen waarin je wilt beleggen. Wij helpen je kiezen met uitgebreide beleggingsinformatie. Bepaal altijd of dit aansluit bij het risico dat je wilt lopen. Houdt ook rekening met de kosten die hiervoor gelden.

Illustratie tandwielen met munten

3. Houd de vinger aan de pols

Altijd en overal inzicht in je beleggingen. Via Rabo Online Bankieren en de Rabo App heb je snel inzicht in je beleggingsportefeuille. Zo kun je hier je rendement, spreiding, kosten en waarde van je portefeuille volgen.

Illustratie balans met munten

4. Zelf herstellen

Zijn er koersontwikkelingen die invloed hebben op je beleggingen en raakt hierdoor je portefeuille uit balans? Geen probleem, je kunt deze direct online herstellen.

Illustratie raket

Klaar om te starten met Rabo Zelf Beleggen?

Beleggen voor jongeren

Webinar: Bereik meer met je geld

Wil je eerder kunnen stoppen met werken, je hypotheek aflossen of je (studerende) kinderen financieel ondersteunen? Dan heb je straks geld nodig. Misschien denk je ‘dat komt later wel’, maar als je een mooi bedrag wilt opbouwen, dan is het nu tijd voor actie! Bekijk één van de gratis webinars ‘Bereik meer met je geld’ en ontdek in 1 uur hoe je een groot bedrag kunt opbouwen.

Klembord met afvink papier

Zelf beleggen of laten doen: 4 verschillen

Veel mensen vragen zich af of ze beter zelf aan de slag kunnen gaan met beleggen of dit beter kunnen uitbesteden aan de experts van Rabobank. Wij hebben 4 verschillen op een rij gezet die je kunnen helpen bij het maken van die keuze.

Rabo TraderMonitor

Beleg je met Rabo Zelf Beleggen en ben je geïnteresseerd in uitgebreide informatie en real time streaming van koersen? Abonneer je dan op de Rabo TraderMonitor. Hier vind je het laatste beursnieuws en technische analyses van de aandelen binnen de AEX en de AMX.

Hoe zijn deze kosten voor Rabo Zelf Beleggen opgebouwd?

Beleggen draait om het behalen van rendement, maar hier komen ook kosten bij kijken. Deze kosten zijn afhankelijk van de manier waarop je belegt, waarin je belegt en hoe vaak je handelt. Hieronder zie je hoe de kosten zijn opgebouwd.

Wist je dat...

aan beleggen risico’s verbonden zijn? De waarde van je belegging kan fluctueren en je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Veelgestelde vragen

Klaar om te starten met Rabo Zelf Beleggen?

Chat of bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen beleggingsadvies, wel inzicht in de productkenmerken en –voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Bespreek je liever persoonlijk de mogelijkheden van Rabo Zelf Beleggen of van beleggen bij Rabobank? Wij helpen je graag verder.

phone

Hulp nodig?