Rabobank

Money Meets Ideas

Speciaal voor Rabobankklanten organiseert Money Meets Ideas (samen met KplusV) ongeveer 20 keer per jaar bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland. Tijdens deze bijeenkomsten zie je presentaties van ondernemers die interessant voor je kunnen zijn. Ook kun je uitgebreid kennis met hen en andere investeerders maken. Daarna bepaal je zelf of je de volgende stap wilt zetten.

Een uitnodiging voor een Money Meets Ideas bijeenkomst ontvang je via je Private Banker.

Heb je (nog) geen uitnodiging ontvangen en ben je benieuwd naar Money Meets Ideas? Vraag ernaar bij je Private Banker. Hij of zij vertelt je er graag meer over.

In het kort:

    Ontmoet ambitieuze ondernemers met startende en snelgroeiende bedrijven Help ondernemers op weg met je vermogen en ervaring Wissel ideeën en ervaringen uit met andere investeerders Als informal investor kun je meedoen vanaf € 1 miljoen vrij beschikbaar vermogen

Wist je dat...

...als informal investor je een deel van je tijd, expertise en geld inzet om van een (startende) onderneming een succes te maken? Dat is enerverend, maar ook risicovol. Je kunt dus (een deel van) je investering kwijtraken. Om die reden is Money Meets Ideas alleen geschikt als je bereid bent om risico’s te dragen.

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!

phone

Hulp nodig?