Oran oetang met jong

Charity Management

Maak jouw maatschappelijke wensen en idealen waar via Rabobank Charity Management. Of het nu gaat om goede doelen steunen of je eigen stichting oprichten. Wij helpen je met jouw ideeën en zorgen ervoor dat je schenkingen en nalatenschap goed geregeld zijn.

Voor wie is Rabobank Charity Management?

Rabobank Charity Management is voor klanten met een belegbaar vermogen vanaf € 1 miljoen met de wens om te schenken of na te laten vanaf € 50.000. Dat laatste doen we omdat we in een coöperatieve traditie staan. We geloven al een eeuw in ‘zelfverheffing’ door voorwaarden te scheppen en het leven voor klanten kansrijker te maken. Daarom bieden we deze dienst kosteloos aan om samen met jou maatschappelijke ambities te realiseren.

Geldzak

COVID-19 Appeal: samen tegen COVID

De COVID-19 Appeal is een verzameling van in Nederland gevestigde goededoelen organisaties die krachtige maatregelen nemen om de coronaviruscrisis aan te pakken. Rabobank en Kinder, een organisatie die goede doelen tegen het licht houdt en advies geeft, slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat je gift goed terecht komt. Via een onafhankelijke selectie zijn tien goede doelen geselecteerd op een hoge impact van hun werk in coronatijd, voor de meest kwetsbaren onder ons. Geef nu voor de allerarmsten die getroffen zijn door Covid19 in ontwikkelingslanden.

Sloppenwijk India

Maatschappelijke doelen waarmaken

In de afgelopen tien jaar hebben ruwweg duizend relaties hebben hun persoonlijk Charity Plan ontvangen. Een plan om een eigen Fonds op Naam, een eigen stichting, een bestuursfunctie en een lokaal gemeenschapsfonds nog meer glans te geven. Dat doen we samen door wensen echt te realiseren via een perfecte match met een van de 43.000 algemeen nut beogende goede doelen in je eigen Charity Plan.

Je kunt rekenen op:

Inventarisatie van je persoonlijke wensen
Doorvertaling van je wensen naar een persoonlijke geefstrategie
Creativiteit om je bijzondere wensen te realiseren
Structurering van je schenkingen en nalatenschap
Anoniem onderzoek bij goede doelen
Hulp bij het oprichten van je eigen stichting en/of fonds op naam

Oceaan schoonmaak

Voorloper op het gebied van effectief schenken en nalaten

Profiteer van onze ervaren Charity Managers, we behoeden je voor beginnersfouten en helpen je graag om zo effectief mogelijk én met plezier te schenken. Hierbij werken we volgens de principes van een maximale impact van je giften, een goede exitstrategie en continuïteit van de initiatieven die je ondersteunt.

Meer weten over Rabobank Charity Management?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over Rabobank Charity Management? Onze ervaren Charity Managers helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in, dan bellen wij je snel terug.

Maak kennis met onze Charity Managers

Guus Loomans

Guus Loomans

Charity Manager

06 13 21 36 18

Guus.Loomans@rabobank.nl

Niels Kattenberg

Niels Kattenberg

Charity Manager

06 21 63 67 03

Niels.Kattenberg@rabobank.nl

Machteld Jansen Schoonhoven

Machteld Jansen Schoonhoven

Assistent Charity Management

06 19 29 01 81

Machteld.Jansen.Schoonhoven@rabobank.nl

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer